Prima pagină » Cancan » Vlăduța Lupău, celebră și pentru colinde și pricesne. Artista este foarte apreciată de fani

Vlăduța Lupău, celebră și pentru colinde și pricesne. Artista este foarte apreciată de fani

09 nov. 2021, 14:08,
BZI.ro, în Cancan

Vlăduța Lupău are o colecție largă de melodii, printre care se numără și colinde. În facultate a studiat medicina veterinară, însă în final a învins pasiunea pentru muzică. Prima emisiune de televiziune în care a apărut a fost Tezaur Folcloric, prezentată de Mioara Murărescu. Până de curând a format un duo de succes cu saxofonistul Armin Nicoară.

În ciuda carierei înfloritoare, interpreta se descrie ca fiind o persoană simplă și lasă muzica să vorbească despre ea. Pe perioada sărbătorilor de iarnă, românii pot petrece alături de Vlăduța Lupău, ascultându-i colindele pe YouTube. Pe lângă melodiile deja cunoscute de către toată lumea, interpreta de muzică populară a lansat și câteva cântece de sărbătoare originale, solo ori împreună cu nașii săi de cununie, Olguța Berbec și Remus Novac. Aceste melodii sunt intitulate Viflaime, Viflaime și De Crăciun.

Vlăduța Lupău are niște colinde superbe

Pe canalul oficial de YouTube al artistei pot fi ascultate mai multe compilații de colinde. Printre acestea, se numără cântece de Crăciun cunoscute ca Deschide ușa creștine. Alături de nașii săi de cununie, Olguța Berbec și Remus Novac, Vlăduța a încântat publicul lansând colinda Viflaime, Viflaime. Versurile cântecului povestesc episodul biblic în care Sfânta Fecioară a găsit cu greu adăpost pentru a da naștere lui Iisus.

Anul trecut, pe data de 4 decembrie, Vlăduța Lupău a lansat colindul intitulat „De Crăciun”. Piesa a adunat peste 750.000 vizualizări în scurt timp de la lansare, fapt pentru care a ajuns în trending. Anul acesta, se pare că sărbătorile de iarnă au venit mai devreme în emisiunea iUmor, când Vlăduța Lupău i-a colindat pe jurați în ediția 3, sezonul 11.

Vlăduța Lupău și soțul ei își doresc copii

Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au căsătorit pe data de 12 noiembrie 2019, după o relație de 5 ani. Cei doi soți s-au cunoscut la un eveniment la care a fost invitată să cânte. Vlăduța Lupău are un program încărcat cu evenimente, un efect al carierei de succes pe care o are. Cu toate acestea, Vlăduța și soțul ei își doresc să devină părinți. Atunci când copilul va veni pe lume, vor avea parte de sprijinul familiei.

„La un moment dat îți vine vremea și când o să dea Dumnezeu, o să fie. Abia așteptăm, pentru că o familie frumoasă trebuie să aibă un rod frumos și mi-ar plăcea să am doi copii, pentru că și eu și Adi avem frați și am fost învățați să avem familii mari”, a spus Vlăduța Lupău.

Deși în acest moment Vlăduța Lupău nu are copii, fanii ei au intrat la bănuieli când aceasta a postat pe Instagram poze cu ea, soțul și nepotul ei. Mulți au suspectat-o pe îndrăgita artistă că și-a ascuns sarcina și a ținut secret faptul că are copii.

De la ce a pornit scandalul cu Armin Nicoară

Duo-ul format din Vlăduța Lupău și Armin Nicoară continuă să fie unul dintre cele mai apreciate din România. Piesele lor au intrat în trending la câteva oare de la lansare și au peste 22 milioane de vizualizări. După ce au cântat la nunta unei persoane publice, cei doi au stat împreună în camera de hotel, fapt care a stârnit zvonuri și discuții. În presă se spunea că artiștii formează un cuplu, dar doresc să păstreze discreția.

Deși țin și acum legătura, Armin a declarat că discuțiile dintre el și colega sa de breaslă sunt tensionate. În ciuda acestui fapt, saxofonistul spune că își dorește să mai colaboreze în viitor cu Vlăduța Lupău. Bineînțeles, Armin a fost întrebat de către jurnaliști dacă a avut o relație cu Vlăduța, dar acesta a preferat să păstreze tăcerea și nu a dat declarații. Așadar, pe lângă muzica populară și de petrecere, Vlăduța Lupău are în colecția de melodii și colinde de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *