Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vlăduța Lupău, cea mai răsfățată graviduță! Cadoul inedit pe care i l-a oferit soțul său

Vlăduța Lupău, cea mai răsfățată graviduță! Cadoul inedit pe care i l-a oferit soțul său

18 iul. 2022, 22:03,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor și așteaptă cu răbdare ca primul lor copil să vină pe lume. Artista se află pe ultima sută de metri cu sarcina și se declară extrem de nerăbdătoare să devină mămică cu acte în regulă și să-și țină în brațe băiețelul pentru a putea merge împreună la casa la care au lucrat atât de multe luni.

Vlăduța Lupău este foarte apropiată de fanii ei din mediul online. Este activă zi de zi pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini din viața ei. Recent, cântăreață le-a arătat admiratorilor ei cât de iubită și răsfățată este de soțul său înainte cu doar câteva zile de marele eveniment al venirii pe lume al micuțului.

Vlăduța Lupău, surprinsă cu un cadou din partea soțului său

Atât întreaga sa familie, cât mai ales soțul său se străduiesc să-i ofere Vlăduței Lupău tot ceea ce are nevoie în această perioadă atât de sensibilă pentru ea și pentru cel mic. Cu doar câteva ore în urmă, înainte de merge la un control de rutină înainte de naștere, artista a împărtășit fanilor ei bucuria pe care i-a făcut-o soțul său.Adi Rus a surprins-o pe soția sa cu un buchet imens de trandafiri în formă de inimioară, de culoare alb și roșu.

Mesajul pe care Adi Rus l-a scris pe bilețelul pentru soția sa

Alături de buchetul superb, i-a scris soției sale și un mesaj emoționant pe un băiețel, semn că este un viitor tătic extrem de nerăbdător să-și cunoască băiețelul.

„Începem numărătoarea inversă 3; Tati”, este mesajul pe care Adi Rus l-a scris pe bilețelul pentru Vlăduța Lupău, „3” însemnând că mai sunt 3 săptămâni până la marele eveniment.

Vlăduța Lupău s-a arătat extrem de emoționată și nu a putut să nu împărtășească acest moment special din viața ei cu fanii de pe Instagram. Ulterior, artista a mers la un control de rutină, moment în care a purtat o discuție cu doamna doctor despre ceea ce o va aștepta în momentul în care va naște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *