Prima pagină » Cancan » Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Îndrăgita artistă a ajuns pe patul de spital

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Îndrăgita artistă a ajuns pe patul de spital

28 apr. 2021, 14:48,
în Cancan

Fanii artistei Vlăduța Lupău sunt îngrijorați după ce au aflat că aceasta are probleme de sănătate, ea fotografiindu-se pe patul de spital. Cu toate acestea, interpreta de muzică populară nu a precizat care este suferința ei, păstrând misterul deocamdată. Cert este că Vlăduța Lupău pare foarte slăbită, are cearcăne și apare cu o branulă la mână.

De curând, fanii Vlăduței Lupău au rămas șocați când și-au văzut cântăreața preferată pe patul de spital! Astfel că acum toți se întreabă ce a pățit îndrăgita artistă. Vlăduța Lupău a dezvăluit public, prin intermediul rețelelor de socializare, cum se simte. Asta după ce partenera de viață a fotbalistului Adi Rus le-a dat de înțeles fanilor ei că s-a internat. Marți, artista a postat o fotografie în care se vedea că se află pe patul de spital și are o branulă la mână.

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate

După imaginea cutremurătoare de pe patul de spital, interpretă de muzică populară a postat, la câteva ore distanță, încă o imagine la InstaStory, tot de pe patul de spital. De această dată, artista a postat o imagine cu fața ei. Vlăduța Lupău pare vizibil afectată.

Însă lucrul care i-a pus pe gânduri pe admiratorii de pe Instagram sunt cearcănele artistei, și ele destul de vizibile. Și cu toate că imaginile cu Vlăduța Lupău pe patul de spital nu sunt ușor de privit, artista le-a transmis fanilor ei că este bine.

„Bună dimineața, am făcut acest story pentru ca rareori este dat să mă vedeți pe story la această oră și cred că… cam atât pe ziua de azi”, le-a transmis Vlăduța Lupău fanilor.

Interpreta de muzică populară a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele frumoase de susținere. Totodată, le-a promis fanilor ei că într-o zi le va vorbi și despre experiența pe care a trăită.

Vlăduța Lupău, despre o posibilă sarcină

În ultima perioadă, au tot existat zvonuri că Vlăduța Lupău ar fi însărcinată. Toate zvonurile vin mai ales după ce artista a declarat deseori presei că își dorește un copil. Și pe când se afla în vacanță cu soțul ei, fotbalistul Adi Rus, artista i-a făcut o urare de ziua lui de naștere, iar fanii au observat că artista i-a transmis soțului că „ce nu are… vine”, toți gândindu-se că s-ar putea referi la un copil.

„Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm”, mai spunea artista despre o posibilă sarcină. În altă ordine de idei, Vlăduța Lupău are probleme de sănătate și trece printr-o perioadă mai dificilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`