Prima pagină » Radio » Actualitate » Vlăduța Lupău are o casă spectaculoasă. Cum arată dormitorul artistei și al lui Adi Rus

Vlăduța Lupău are o casă spectaculoasă. Cum arată dormitorul artistei și al lui Adi Rus

28 apr. 2023, 09:47,
în Radio

Îndrăgita artistă Vlăduța Lupău și-a construit, de la zero, o casă spectaculoasă împreună cu soțul ei, Adi Rus. Cei doi s-au mutat de câteva luni în superba locuință, care are un interior la care multă lume visează. Recent, Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii mai multe imagini din vila de lux, de care este foarte mândră.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară și de petrecere din România. Totodată, frumoasa interpretă este împlinită și în plan personal, formând un cuplu superb cu Adi Rus. În plus, cei doi au devenit părinții unui băiețel anul trecut, drept pentru care s-au mutat în casă nouă.

Vlăduța Lupău are o casă spectaculoasă

Vlăduța Lupău s-a mutat de câteva luni, cu familia, în noua locuință din Cluj-Napoca, o vilă luxoasă, supraetajată, pe care a construit-o împreună cu soțul ei, Adi Rus, de la zero. Artista este mândră foc de noul cămin pe care și-l dorea de mulți ani și împărtășește cu fanii ei, ori de câte ori are ocazia, imagini spectaculoase din interiorul casei. Vlăduța Lupău s-a implicat cu totul în amenajarea casei și a ales personal culorile, modul de amenajare, dar și mobila.

„Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva. Și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii, pentru că sunt foarte încântată și eu.

Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ador ușile, sunt din furnir. Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, spunea Vlăduța Lupău vara trecută, când casa era, încă, în construcție.

Acum, pentru că deja s-a acomodat în cămin, Vlăduța a ținut să se mai laude cu ceva, cu un loc special din casă pentru ea și soțul ei, dormitorul. Artista i-a dorit un dormitor spațios, luminos și confortabil. Dormitorul Vlăduței Lupău se află la etaj și este mobilat simplu și elegant, cu un pat matrimonial mare, o comodă cu televizor, un fotoliu și două noptiere. Pe unul dintre pereții dormitorului se află un tablou de dimensiuni mari în care este imortalizat un moment tandru dintre ea și soț, în timp ce se îmbrățișau, undeva pe o plajă. Nuanțele predominate din cameră sunt griul și albul. Iar oglinda amplasată în dreptul uneia dintre noptiere dă senzația de spațiu în încăpere.

Îndrăgita artistă a distribuit pe contul ei de TikTok o captură video de câteva secunde în care își prezintă dormitorul. Filmarea a adunat peste 600 k de vizualizări, iar fanii s-au declarat foarte încântați că vedeta le-a arătat o părticică din căminul ei.

Artista a fost criticată pentru că-și vinde hainele

Vlăduța Lupău a primit o serie de critici din partea internauților după ce i-a întrebat dacă știu de vreun magazin online unde să își poată vinde hainele. Reacțiile unor nu au fost pe măsura așteptărilor vedetei. Cântăreața le-a explicat de ce vrea să-și vândă hainele în loc să le doneze, așa cum i-au cerut unii fani.

„Am primit mesaj de la voi și mă întrebați de ce nu donez hainele la banii mei și de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau care n-are unde să le poarte. Poate dau o rochie care a fost câteva mii de lei și persoana respectivă la care eu aș dona rochia poate nu are unde să o poarte”, a afirmat Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *