Prima pagină » Cancan » Vlăduța Lupău are mari probleme de sănătate. A vrut să se afle de la ea…

Vlăduța Lupău are mari probleme de sănătate. A vrut să se afle de la ea…

19 ian. 2022, 14:24,
BZI.ro, în Cancan

Vlăduța Lupău și-a îngrijorat, din nou fanii, după ce a postat pe Instagram o poză în care apare cu perfuzia la mână. Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, din noua generație, cu foarte mulți fani care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Nu este prima dată când Vlăduța ajunge pe mâinile medicilor.

Vlăduța Lupău, din nou cu perfuzia la mână

Interpreta de muzică populară și de petrecere s-a pozat cu perfuzia la mână. Ea le-a transmis fanilor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că acum se simte mai bine și că poate le va povesti la un moment dat, ce i se întâmplă.

Nu este prima dată când Vlăduța Lupău ajunge la spital. Ea a mai fost internată, a suferit chiar două intervenții chirurgicale în doar patru luni de zile.

În toamna anului trecut, artista a mers cu soțul ei la Paris pentru a fi consultată de un medic specialist. Vedeta nu reușea să scape de o tuse obositoare care o împiedica să-și facă meseria de artist. Este una dintre cele mai populare cântărețe din România, foarte solicitată la spectacole și evenimente private.

Vlăduța Lupău, două operații în doar patru luni

Deși îi place să păstreze discreția când vine vorba despre viața ei personală și problemele cu care se confruntă, Vlăduța Lupău și-a dat seama că fanii ei sunt înrgijorați, motiv pentru care, atunci când a simțit nevoia, le-a spus prin ce trece și le-a mulțumit pentru grija pe care i-o poartă.

În luna aprilie a anului trecut, artista dezvăluia că în doar patru luni a suferit două intervenții chirurgicale și a simțit să precizeze că nu au fost de ordin estetic.

“În ultimele 4 luni am trecut prin 2 operații destul de dificile (NU ESTETICE!) fiecare fiind o reușită, sper! Vreau doar să vă mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist/persoană publică … stă un om. Și unele povești trebuie să rămână nespuse… nu totul este pentru vizualizări și rating!” a scris Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram.

Așa se face că și de data aceasta, deși le-a arătat fanilor că este la spital, Vlăduța nu le-a spus ce i se întâmplă, ce probleme de sănătate are, din ce motiv, din când în când, ajunge pe mâinile medicilor.

Vlăduța și Adrian Rus își doresc un copil

Vlăduţa este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară și de petrecere și se bucură de un real succes. Vedeta în vârstă de 30 de ani este căsătorită cu portarul de fotbal Adrian Rus şi a declarat de multe ori că ar vrea să aibă o familie numeroasă. Și chiar dacă artista iubeşte foarte mult copiii, momentan ea se poate bucura deocamdată de nepoţi.

Cel mai mic membru al familiei mărite este fetiţa fratelui ei. Aceasta a fost botezată chiar de cătreartistă şi îi poartă numele – Ayana Vlăduţa Lupău. Oricum, cântăreaţa este topită după ea şi regretă faptul că nu se văd prea des.

“Îmi doresc să devin mamă, sigur că da, însă când o vrea Dumnezeu. Până atunci, mă bucur de nepoţi. Am o nepoţică, care îmi este şi finuţă, se numeşte tot Vlăduţa Lupău, este fetiţa fratelui meu. Un costum popular a rămas la ea. Când o să crească mai mare, o să trebuiască să le împărţim pe toate. Vlăduţa este pentru prima oară la televizor. Mi-ar plăcea să cânte, dar nu aş insista. Orice ar face, eu o s-o ajut şi o să îi fiu alături întotdeauna. Este ca şi copilul meu, doar că nu ne întâlnim prea des”, a precizat Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *