Prima pagină » National » Vlăduța Lupău a publicat prima imagine cu chipul fiului ei, Isaia. Cu cine seamănă

Vlăduța Lupău a publicat prima imagine cu chipul fiului ei, Isaia. Cu cine seamănă

23 aug. 2024, 13:12,
în National

Îndrăgita interpretă de muzică populară și de petrecere Vlăduța Lupău a publicat prima imagine cu chipul fiului ei, Isaia. Acesta este cel de-al doilea copil al ei și al lui Adi Rus, micuțul tocmai fiind botezat. Mezinul Vlăduței Lupău a fost creștinat joi, 22 august, și i-a avut ca nași pe Andra și Cătălin Măruță.

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat cel de-al doilea fiu joi, 22 august. După slujba de botez, celebra artistă le-a făcut cunoștință internauților cu micuțul Isaia, publicând prima imagine cu chipul lui.

Vlăduța Lupău a publicat prima imagine cu chipul fiului ei, Isaia

Zi specială în familia Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus, care și-au creștinat cel de-al doilea fiu. Nașii de botez ai micuțului Isaia sunt Andra și Cătălin Măruță. Vlăduța Lupău este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, are o familie superbă, un soț iubitor și doi copii minunați.

Artista și-a botezat cel de-al doilea fiu, pe Isaia, care s-a născut luna trecută. Micuțul a primit Taina Botezului, iar la scurt timp după slujbă, mama lui l-a prezentat urmăritorilor de pe Instagram, precum și un mesaj emoționant, care descrie împlinirea pe care micuțul a adus-o în familia Lupău-Rus.

Din prima fotografie cu chipul micuțului se poate observa că seamănă izbitor cu frățiorul său, Iair. Fotografia publicată de Vlăduța este un portret de familie. În imagine apare artista, soțul ei, Adi Rus, și cei doi băieței ai lor. Se poate observa cu ochiul liber că sunt o familie superbă.

„ISAIA ? De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste!

Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat!

Ești a doua minune a noastră!”, este mesajul Vlăduței Lupău, după slujba de botez a mezinului familiei.

Botez fastuos pentru Isaia

Botezul a avut loc într-un cadru de poveste, Vlăduța și Adi alegând aranjamente florale albe, care se potrivesc de minune cu locația de vis în care a avut loc evenimentul.

Nașii de botez ai micuțului Isaia au fost Andra și Cătălin Măruță, cu care Vlăduța Lupău și Adi Rus au o relație de prietenie foarte specială.

Andra a publicat și ea câteva imagini de la marele eveniment, iar emoția și bucuria se poate citi cu ușurință pe chipurile tuturor celor prezenți.

„Astazi am fost nasi pentru micutul Isaia! A fost o zi plina de emotie si binecuvantare, in care am impartasit bucuria acestui moment special cu Vlăduța si Adi! Ne bucuram ca facem parte din povestea voastra si suntem alaturi de voi pe acest drum frumos”, a scris Andra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`