Prima pagină » Radio » Actualitate » Vlăduța Lupău a publicat imagini din camera bebelușului. Când se naște fiul artistei

Vlăduța Lupău a publicat imagini din camera bebelușului. Când se naște fiul artistei

08 iul. 2022, 13:45,
în Radio

Îndrăgita artistă de muzică populară și de petrecere Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii câteva imagini din camera bebelușului. Aceasta și soțul ei Adi Rus vor deveni, în curând, părinți pentru prima dată. Acum, Vlăduța Lupău este însărcinată în luna a opta și urmează să aducă pe lume un băiat.

Interpreta de muzică populară e aproape pe ultima sută de metri cu sarcina, fiind gravidă în luna a opta. Vlăduța Lupău și Adi Rus vor ca fiul lor să aibă cea mai frumoasă cameră, iar pregătirile sunt în toi. Cum mai este doar o lună până se va naște copilul, vedeta vrea să se asigure că totul este în ordine, astfel că a dat deja startul pregătirilor pentru dormitorul micuțului.

Vlăduța Lupău, imagini cu camera bebelușului

Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Însărcinată în luna a opta, solista arde de nerăbdare să-și strângă bebelușul în brațe. Casa în care vor locui nu e încă gata, însă cei doi se ocupă temeinic de pregătiri, mai ales de camera fiului lor.

Fire deschisă, Vlăduța Lupău nu a ezitat să le arate internauților camera bebelușului ei nenăscut. De curând, intepreta de muzică populară le-a făcut o surpriză plăcută fanilor ei din mediul online și le-a împărtășit câteva imagini din încăperea micuțului.

Deși a întâmpinat și unele probleme în privința materialelor, care nu au venit la timp sau care nu i-au plăcut deloc, visul Vlăduței Lupău se conturează din ce-n ce mai mult, pe zi ce trece. Camera bebelușului ei e aproape gata, iar aceasta va avea un tapet superb, cu norișori.

„Încet-încet, suntem pe drumul cel bun. Și camera micuțului o să se modifice în curând.(…) Aceasta este camera micuțului, care în curând o să fie gata. Aici, pe perete, vine un tapet. Este cel mai frumos tapet. Mai avem câteva de făcut, nu mai e mult”, a scris Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram.

Artista a dat detalii despre camera copilului

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a oferit un interviu emoționant în revista VIVA! Despre camera bebelușului, vedeta a precizat că aceasta a fost făcută de către designerul familiei încă de când ea și Adi Rus au început să construiască casa. La acea vreme, ei au hotărât să o coloreze în verde, însă, ulterior, au vopsit-o în albastru. În plus, artista mai spunea că nu a cumpărat lucruri, dar soacra ei a achiziționat destul de multe, pe ascuns.

„Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Lucruri m-am abținut și nu am cumpărat, însă soacra mea, pe furiș, a mai cumpărat câte ceva. Am prins-o cu un dulap plin (râde)”, a mai povestit Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *