Prima pagină » Cancan » Vlăduța Lupău a pozat goală? Ce spune frumoasa cântăreață despre scandalul în care a fost implicată recent

Vlăduța Lupău a pozat goală? Ce spune frumoasa cântăreață despre scandalul în care a fost implicată recent

31 ian. 2022, 12:27,
în Cancan

Multă lume se întreabă dacă celebra artista Vlăduța Lupău a pozat goală. Focoasa interpretă de muzică populară este o apariție răvășitoare pe scenă, iar fotografiile în ținute sexy sunt extrem de apreciate de internauți. Dincolo de succesul răsunător pe scena muzicală românească, Vlăduța Lupău a trecut în ultima perioadă prin momente dificile, fiind protagonista unor controverse în lumea mondenă. Iată ce spune frumoasa cântăreață despre scandalul în care a fost implicată recent.

Vlăduța Lupău a refuzat să pozeze goală

Una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe din România, Vlăduța Lupău, nu a acceptat să pozeze goală pentru revistele de profil. Frumoasa artistă atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, iar ținutele sexy îi pun în evidență formele perfecte.

Cu toate că focoasa vedetă se afișează în ipostaze provocatoare, aceasta nu a dorit să se lase fotografiată goală. Îndrăgita interpretă de muzică populară are un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze corpul fără cusur ori de câte ori are ocazia.

Spre deosebire de îndrăgita interpretă de folclor, alte vedete precum Gina Pistol sau Andreea Tonciu au acceptat să pozeze nud. Acestea au făcut furori cu aparițiile incendiare în revistele pentru bărbați.

Vlăduța Lupău are o carieră impresionantă în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândră. Aceasta se bucură de aprecierea publicului numeros, iar piesele sale muzicale sunt pe placul admiratorilor ei.

Cântăreața este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde postează fotografii inedite pentru internauți. La vârsta de 30 de ani, Vlăduța Lupău se declară o femeie fericită și împlinită. Aceasta reușește să îmbine perfect planul personal cu cel profesional, având parte de realizări deosebite.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a trecut prin transformări spectaculoase de look și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene este Diana Enache. Fiica lui Adrian Enache se bucură de succes în muzică și de aprecierea colegilor de breaslă.

Frumoasa artistă a fost recent protagonista unui scandal de amploare

În ultima perioadă, Vlăduța Lupău a fost implicată în câteva scandaluri. Dacă în trecut a avut un conflict cu celebra Georgiana Lobonț, recent Vlăduța Lupău a fost protagonista unui scandal izbucnit pe rețelele de socializare.

Aceasta a fost victima unei farse în mediul online, după ce un internaut a postat un mesaj prin care anunța că Vlăduța Lupău a murit.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a fost șocată de cele întâmplate și a postat un mesaj pe măsură.

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și, din păcate, am impresia că e un vreun copil.

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir.

Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă.”, a mărturisit vedeta.

Frumoasa cântăreață Vlăduța Lupău a refuzat să pozeze goală. Artista se bucură de aprecierea publicului și de cariera de succes în muzică. Aparițiile interpretei sunt de fiecare dată remarcate, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul autohton.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *