Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini. Drama trăită, povestită de îndrăgita artistă

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini. Drama trăită, povestită de îndrăgita artistă

28 apr. 2022, 17:17,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste ale momentului. Celebra interpretă este plină de viață, are mult chef de muncă și este iubită de o mulțime de oameni.

Este mereu cu zâmbetul pe buze, mai ales de când a aflat că va deveni mamă, dar medicii i-au dat o veste extrem de dureroasă.

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini

Vlăduța Lupău este o artistă de mare succes, are un soț minunat, care o iubește și curând va deveni și mămică. Se declară o femeie împlinită din toate punctele de vedere, dar se pare că viața ei nu a fost una deloc ușoară până acum și a primit multe lovituri grele.

Nu este prima dată când artista poartă în pântece un copil. Artistă a mai fost însărcinată de două ori înainte, dar a pierdut ambele sarcini. De data aceasta, însă, a fost cu noroc și nu a vrut să vorbească despre copil înainte de a trece de pragul de trei luni și a se asigura că totul este în regulă. Își pierduse speranța, dar se pare că Dumnezeu a făcut o minune pentru ea.

A traia oară se pare că a fost cu noroc, însă nici de această dată nu a fost ocolită de neplăceri. Chiar și acum, a primit niște analize greșite, din care reieșea că sarcina a eșuat din nou. Se pare, însă, că acel buletin era unul mai vechi, iar situația este cât se poate de bine în acest moment și mai este doar puțin până când își va strânge băiețelul în brațe.

“Mai trec două zile și mă duc la control. Și îmi zice doamna doctor: Vlăduța, avem o minune aici. Tu nu ai pierdut sarcina. Aici este sarcina. M-a trimis să refac analiza, iar rezultatul era pozitiv. Nu pierdusem sarcina. Cealalta analiză era de acum un an, de la cealaltă sarcină, se pierduse”, a povestit Vlăduța Lupau într-un podcast.

Vlăduța a fost în comă

Vlăduța a avut parte de multe probleme până acum. În urmă cu mulți ani, când era la liceu, celebra artistă a suferit un accident care a băgat-o în comă. Timp de o zi și jumătate, Vlăduța Lupău a fost conectată la aparate, iar starea ei era una extrem de gravă.

Se pare, însă, că Dumnezeu i-a arătat că o iubește și de data aceasta. Atât ea, cât și fratele ei au fost loviți de un șofer care a adormit la volan. Părinții ei au fost foarte îngrijorați atunci, dar s-au rugat și au reușit să își vadă fiica bine.

”Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a spus Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *