Prima pagină » Cancan » Vlăduța Lupău a luat în greutate pe măsură ce evoluează sarcina. Cum arată artista

Vlăduța Lupău a luat în greutate pe măsură ce evoluează sarcina. Cum arată artista

05 mai 2022, 12:54,
BZI.ro, în Cancan

Vlăduța Lupău a luat vizibil în greutate pe măsură ce sarcina ei avansează și de curând s-a plâns că nu o mai cuprinde niciun tricou. Astfel, în această vară, artista va deveni mamă pentru prima dată, după ce anterior a pierdut două sarcini. Însă problema actuală a Vlăduței Lupău este faptul că trebuie să-și schimbe garderoba deoarece burtica se mărește pe zi ce trece.

Vladuță Lupău traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Peste doar câteva luni, artista în vârstă de 31 de ani și Adi Rus vor deveni părinți pentru prima dată. În trecut, cântăreața a pierdut două sarcini, iar minunea din viața de cuplu a apărut când nici nu se mai așteptau, fiind acum nerăbdători să își întâlnească băiatul. Însă acum, Vlăduța Lupău a ajuns în etapa sarcinii în care este nevoită să își schimbe garderoba.

Vlăduța Lupău a luat vizibil în greutate

Celebra artistă și-a ținut sarcina secretă până ce medicul a asigurat-o că totul decurge cum trebuie, dar din momentul în care a spus lumii că urmează să devină mămică, Vlăduța Lupău își etalează zilnic, cu mândrie, burtica de graviduță. Așa a apărut și acum pe internet, cu burtica la înaintare, însă cu o mică problemă la orizont. La sfâșitul verii urmează să își strângă primul copil în brațe, însă încă de pe acum vedeta se confruntă cu cea mai mare problemă a tuturor femeilor însărcinate.

Pe Instagram, acolo unde este foarte activă și unde împărtășește totul cu admiratorii ei, Vlăduța Lupău le-a mărturisit celor care fac parte din comunitatea ei online că a ajuns în punctul în care hainele din garderoba sa impresionantă nu o mai cuprind. Norocul ei, subliniază ea, este că recent a primit cadou obiecte vestimentare numai bune pentru cele care au burtică de graviduță, altfel ar fi fost nevoită să pornească la o rundă de la shopping.

„Nu mă mai cuprinde absolut niciun tricou, dar am noroc că am primit un tricou mai lunguț și mă încape, pentru că astfel aș risca să nu mai am niciun tricou”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Se pozează tot mai rar de când s-a îngrășat

De altfel, nu este pentru prima dată când tânăra viitoare mămică scoate în evidență faptul că a acumulat câteva kilograme în timpul sarcinii. În urmă cu ceva timp, tot în fața admiratorilor din online, soția lui Adi Rus a amărturisit că a început să mai rărească ședințele foto din cauza faptului că i se pare că s-a îngrășat. Lucru pe care l-a observat și viitorul tătic, doar că lui, protector, iubitor și nerăbdător să-și cunoască copilul, i se pare că șatenei i se potrivește foarte bine imaginea pe care o are acum.

„Am încercat să fac și niște poze, dar am impresia că-s prea grasă și am renunțat, mai încerc. Adi zice că am obraji faini”, dezvăluia Vlăduța Lupău, după sărbătorile de Paște, conștientă că a luat în greutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *