Prima pagină » Razboi în Ucraina » Vladimir Putin nu este deloc îngrijorat de sancțiunile occidentale: „Scad şansele să ne fie exportate ploşniţe”
Vladimir Putin nu este deloc îngrijorat de sancțiunile occidentale:

Vladimir Putin nu este deloc îngrijorat de sancțiunile occidentale: „Scad şansele să ne fie exportate ploşniţe”

03 nov. 2023, 16:00, 6 ,
în Razboi în Ucraina

Preşedintele rus Vladimir Putin face glume pe seama ploşniţelor ce au invadat în ultimele săptămâni cele mai mari oraşe din Franţa, în contextul în care Rusia este afectată de sancţiuni impuse Moscovei de către Occident din cauza Războiului din Ucraina, relatează AFP.

”Cu cît vom avea mai puţine vechituri, cu atît mai bine. Asta scade şansele să ne fie exportate ploşniţe de către megalopolisurile europene”, a adăugat el, o aluzie la temeri în mai multe ţări europene cu privire la o răspîndire a acestor insecte.

Putin ironizează sancțiunile Occidentului

Rusia, în care este interzis importul de produse europene, are astfel o şansă mai mică să ia ploşniţe, îşi exprimă mulţumirea preşedintele rus Vladimir Putin, într-o reuniune pe tema situaţiei economice. El i-a ironizat pe aliaţii Ucrainei în timp ce cerea Guvernului şi Băncii centrale ruse să ia măsuri împotriva inflaţiei.

Presiunile exercitate de către sancţiunile impuse de către Occident urmează să crească, a avertizat el, iar Guvernul este necesar să se pregătească în acest sens, a cerut el.

”Fantasmele partenerilor noştri frizează de-acum absurdul, prin interdicţia de a importa în Rusia şurubleniţe, ace, etc.”, a declarat Putin. ”Cu cît vom avea mai puţine vechituri, cu atît mai bine. Asta scade şansele să ne fie exportate ploşniţe de către megalopolisurile europene”, a adăugat el, o aluzie la temeri în mai multe ţări europene cu privire la o răspîndire a acestor insecte.

Comentarii
  • eu cred ca e viceversa. mai nespalati sunt rusii decat occidentalii. s-a vazut in Ucraina ce animale salbatice sunt. crimă, tortură, violență sexuală, jafuri si distrugeri

  • Putler confirmă că subiectul ploșnițelor aparține propagandei sovietice pentru mujici retardați.

  • Este simpatic!!!

  • Mda este simpatic asteapta rasputita care nu mai vine nu ca ucrainenii n-ar astepta-o

  • Sceleratule, aveți destule ploșnițe, inclusiv la creier!! Sunteți jegurile acestei planete, și așa veți rămâne încă un secol!!

  • Altii sunt sceleratii si jegurile planetei ai gresit ,singura tara care vrea sa domne si sa comande toate tarile nu este Rusia ,Rusia este doar o victima dar se termina intr- o zi urat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`