Prima pagină » Actualitate » Vladimir Putin anunță public începerea operațiunii militare în Ucraina! – VIDEO

Vladimir Putin anunță public începerea operațiunii militare în Ucraina! – VIDEO

24 feb. 2022, 11:01,
Ana Crețu în Actualitate

Astăzi 24 februarie 2022, Vladimir Putin a anunțat poporul rus despre operațiunea militară într-un live pe canalul”Rusia-24”. Șeful statului a vorbit despre faptul că a decis o operațiune militară specială în Donbass. Evenimentele de astăzi nu sunt legate de dorința de a încălca interesele Ucrainei și ale poporului ucrainean, ci este o mișcare de autoapărare, menționează acesta. NATO reprezintă un pericol pentru poporul rus, iar pentru că aceștia se apropie de granițele Rusiei, armata rusă trebuie să se apere.

Declarația lui Vladimir Putin a subliniat dorința de a acorda libertatea de alegere pe care trebuie să o aibă poporul din Ucraina. În 2014 Rusia a fost obligată să protejeze pe ucrainenii din Crimeea și Sevastopol de cei care sunt naționaliști chiar și în ochii ucrainenilor. Cei din Crimeea și Sevastopol și-au făcut alegerea să fie sub conducerea Rusiei.

Valdimir Putin presedintele Rusiei

Putin spune că planurile Rusiei nu includ ocuparea Ucrainei, iar Federația Rusă nu dorește să impună nimănui nimic cu forța

Care este scopul principal al operațiunii militare

„Circumstanțele necesită acțiuni decisive și imediate, a menționat președintele, amintind că Republicile Populare din Donbass au apelat la Rusia cu o cerere de ajutor. În acest sens, în conformitate cu articolul 51, partea 7 a Cartei ONU, cu sancțiunea Consiliului Federației Ruse și în temeiul tratatelor de prietenie și asistență reciprocă cu Republicile Populare Donețk și Lugansk ratificate de Adunarea Federală, a fost luată o decizie radicală de a începe o operațiune militară specială”, a spus Vladimir Putin.

Potrivti presei din Rusia, scopul operațiunii militare este de a proteja oamenii care au fost supuși abuzurilor și genocidului de către regimul de la Kiev timp de 8 ani. Mai mult decât atât a fost menționat faptul că planurile Rusiei nu includ ocuparea Ucrainei, iar Federația Rusă nu dorește să impună nimănui nimic cu forța, acesta nu are nici o dorință de a întemeia vreun război. Ei au legătură cu apărarea Rusiei însăși de cei care au luat Ucraina ostatică și încearcă să o folosească împotriva țării și a poporului ei. Principala cauză care a dus la declanșarea primelor operațiuni militare este NATO care se apropie de granițile Rusiei.

„Repet, acțiunile noastre sunt de autoapărare împotriva amenințărilor care ni se prezintă și împotriva unui dezastru și mai mare decât cel care se întâmplă astăzi”, a spus președintele Rusiei, Vladimir Putin.

foc si fum in urma atacului militar

Acțiunile noastre sunt de autoapărare împotriva amenințărilor care ni se prezintă și împotriva unui dezastru și mai mare

Militarii ucraineni sunt rugați să refuze să execute ordinele de la Kiev

În declarația din această dimineață, Vladimir Putin s-a adresat militarilor ucraineni cu rugămintea de a refuza să execute ordinele criminale de la Kiev. Cei care vor proceda astfel și vor depune armele, vor putea părăsi zona de luptă fără piedici. Președintele Federației Ruse a amintit că aceștia au depus un jurământ de credință poporului lor, „și nu juntei anti-populare care jefuiește Ucraina și își bate joc de acest popor”, iar „toată responsabilitatea pentru posibila vărsare de sânge va reveni în întregime asupra conducerii Ucrainene”, a precizat Vadimir Putin.

Statele Unite ale Americii sunt privite de către Vladimir Putin drept un regat al minciunilor. În urma căderii Federației Ruse, alte autorități au dorit să zdrobească poporul rus, tradițiile țării nu o dată au fost puse sub pericol prin promovările culturii occidentale. Autoritățile ruse se opun cu seriozitate împotriva lucrurilor care sunt în contradicție cu natura umană și care arată la dezastrul și degradarea din Uniunea Europeană la nivelul imoralității cetățenilor. În decembrie 2021, a avut loc o înțelegere cu autoritățile americane în privința principiilor legate de siguranța populației în Europa și s-a discutat ca NATO să nu își extindă puterea. Poziția SUA nu se schimbă, aceasta nu colaborează în nici un fel cu Rusia, iar toate deciziile acesteia sunt în contradicție cu principiile poporului rus. Prin faptul că America urmărește scopurile personale, neglijează astfel interesele Rusiei în totalitate.

Operațiunea militară de astăzi nu este nimic altceva decât primul pas de autoapărare împotriva oricărui factor de risc care se apropie de Rusia.

soldat rus echipat care sta pe camp cu un flag

Scopul operațiunii este de a proteja oamenii care au fost supuși abuzurilor și genocidului de către regimul de la Kiev

 

operatiunile militare au lasat orasul cu fum

Circumstanțele necesită acțiuni decisive și imediate, a menționat președintele

harta cu flagul ucrainei

Cei din Crimeea și Sevastopol și-au făcut alegerea să fie sub conducerea Rusiei

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024