Prima pagină » Razboi în Ucraina » Vladimir Putin, anunț înfricoșător: „Riscurile de conflict mondial sunt ridicate!”

Vladimir Putin, anunț înfricoșător: „Riscurile de conflict mondial sunt ridicate!”

26 oct. 2022, 18:00,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Potențialul conflictului în lume și în regiune rămâne ridicat, a declarat președintele rus Vladimir Putin, în timpul unui discurs adresat șefilor de delegații în cadrul unei reuniuni a Consiliului șefilor agențiilor de securitate și serviciilor speciale din țările aliate Rusiei.

„Astăzi, munca dumneavoastră comună este deosebit de semnificativă. Potențialul conflictual în întreaga lume, precum și la nivel regional, rămâne foarte ridicat”, a spus Putin.

Anunțul lui Vladimir Putin

Președintele rus a subliniat că astăzi, 26 octombrie, există noi riscuri și provocări pentru securitatea colectivă. În primul rând, aceasta este o consecință a unei agravări accentuate a confruntării geopolitice globale, mai transmite liderul de la Kremlin.

Putin a mai precizat că astăzi lumea poate observa formarea „multipolarității”. Între timp, Putin a subliniat că unele țări încearcă să mențină „hegemonia prin orice mijloace”.

„Literalmente în fața ochilor noștri, lumea se schimbă și devine cu adevărat multipolară. Cu toate acestea, unii participanți la comunicarea internațională încearcă cu orice preț să-și păstreze hegemonia, să folosească o gamă largă de metode și mijloace politice, militare, economice și informaționale, alte metode și mijloace”, a adăugat Putin.

El a adăugat, de asemenea, că o serie de jucători geopolitici „nu se sfiesc să se saboteze direct”. „Mă refer la organizarea exploziilor pe conductele internaționale de gaz ale Nord Stream”, a explicat președintele rus.

Comentarii
  • Moldova e Romania

    cat tupeu ordinar! auzi la el: „Riscurile de conflict mondial sunt ridicate!” dar pe cine pzd ma-sii il mananca in cur? nu pe tine? nu puteai sa-ti vezi de mega tara ma-tii care se intinde pe 2 continente, cea mai mare tara din lume dupa suprafata de nu-ti mai ajunge! de parca nu tot cu mainile pe „kiept” te duci la 2 m in pamant in rasa ma-tii! parca ai lua ceva cu tine, animala incornorata ce esti!

  • animalul ranit,incoltit poate sa-ti aplice o ultima muscatura care sa-ti fie fatala,asta-i putler cu razboiul a dat-o-n muci flutura cu nucleara,ma gandesc ca mai sant in jurul lui si oameni cerebrali daca nu gme over scapa cine poate!

  • Daca intram in război din cauza Ucrainei ce trebuie sa facem noi romanii stim prea bine!!!!!!! Zelenschi e vinovat de acest război, un prost orgolios care a distrus tot si Europa si tot. Un nesimtit mascarici care cerseste mereu ajutor de la toate tarile!!! Pana când? Gataaas! E războiul lui sa nu intram ca prostii toate tarile in război ca Zelinschi marioneta asta vrea.

  • ptr muila de mai sus

    NU Zelenschi a pornit razboiul NU el a atacat rutzia el isi apara pamantul si neamul asta ar trebui sa inteleaga tantalai ca tine!

  • Acest Zelinschi a calcat in picioare si interzis drepturile minoritatilor din Ucraina Aceste minoritati locuiesc i.n Ucraina pe pământ rusesc, romanesc, ungar nu pe pământ ucrainean Ucraina se compune din teritorii anexate de la alte tari. Apoi a căutat mereu conflict si bombardat teritorii rusesti din Ucraina. Ucraina are doar un partid partidul lui Zelenschi. Acest dictator marioneta este vinovat a vrut intentionat război si vrea al 3 lea ca asa spera ca va castiga războiul cu riscul de a distruge alte tari nevinovate. Daca respecta acordul de la Minsk acest război nu mai era.

  • Ptr laba trista de mai sus

    Uai prostane pana la cordul pwlii de la Minsk au fost hartii in care rutzia recunostea independenta si ii garanta securitatea,mai dute n pwla meea de retard pune mana si citeste istoria troll rus

  • Daca citesti istoria primul vinovat este Zelenski pentru ca a provocat războiul fără sa gândească ca nenoroceste Ucrsina si alte tari.Ucraina va fi vândută la bucata dupa război. Sa nu spere ca Europa este un sac fără fund plin de bani la dispozitia lui Zelenski. Nesimtire aroganta sa tot ceri bani. Sa ceara bani de la oligarhii lui care i- au umflat conturile si averea care o are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *