Prima pagină » International » Vladimir Putin a alimentat zvonurile despre starea precară de sănătate. Putin a fost filmat în timp ce „tremura incontrolabil” – VIDEO

Vladimir Putin a alimentat zvonurile despre starea precară de sănătate. Putin a fost filmat în timp ce „tremura incontrolabil” – VIDEO

27 apr. 2022, 17:58, 2 ,
BZI.ro, în International

Vladimir Putin a fost filmat în timp ce „tremură incontrolabil”, zilele trecute. Această situație amplifică discuțiile legate de starea de sănătate a președintelui Rusiei. Imaginile în care Vladimir Putin „tremură incontrolabil” nu fac decât să alimenteze zvonurile despre starea sa precară de sănătate.

Vladimir Putin a alimentat zvonurile despre starea precară de sănătate, după ce a fost văzut când își mușca buzele, mișca degetele într-un mod ciudat și părea nesigur. Imaginile vin după ce, la ultima lui întâlnire oficială, a strâns puternic marginea mesei și spătarul scaunului, de parcă încerca să rămână liniștit în timp ce era măcinat de dureri.

Vladimir Putin, filmat în timp ce „tremură incontrolabil”

Într-un clip video postat pe Twitter, mâinile lui Vladimir Putin tremură violent, în timp ce acesta se pregătește să-l întâmpine pe președintele din Belarus, Alexandru Lukashenko.

Arătând fragil și nesigur pe el, Putin – despre care se spune că are Parkinson sau cancer în fază terminală – își ține mâna tremurândă pentru a-l saluta cum se cuvinte pe Lukashenko.

Nici genunchii nu par să-l țină pe Vladimir Putin, iar acest lucru este vizibil în timp ce pășește spre omologul său ca să-l îmbrățișeze.

Imaginile au fost urmărite de mai bine de un milion de ori pe Twitter.

Ce boli ar avea Vladimir Putin

Întâlnirea de zilele trecute cu ministrul său apărării, Serghei Şoigu, care a anunţat capturarea lui Mariupol, a făcut parte din scenariul care prevedea celebrarea unei victorii, oricare ar fi, pentru un 9 mai viitor, când se desfăşoară anual petrecerea Victoriei. A fost o ocazie solemnă.

Dar Putin avea caracteristici foarte diferite de cele atribuite comandantului şef al unei armate triumfătoare. Iar analiştii continuă să îi observe reacţiile.

Putin nu stă sprijinit de masă, ci pare să se strecoare într-un fotoliu, parcă ar încerca să mărească distanţa dintre el şi interlocutor. Mâinile nu sunt plasate în mod normal pe suprafaţa mesei, ci se apucă de ambele părţi.

Şi aici se pare că vrea să o împingă de la sine, aşa cum au subliniat mulţi observatori. Cuvintele lui sunt şi ele seci, esenţiale, potrivit Mediafax. O temă s-a concentrat asupra posibilelor probleme ale coloanei vertebrale („din cauza unor leziuni sportive anterioare sau chiar a unui neoplasm al măduvei spinării, ale cărui simptome ar fi compatibile cu unele dificultăţi de mers şi anumite nelinişti posturale”) şi pe boala Parkinson („care ar explica la rândul său anumite modificări cinetice, „rigiditatea’ menţionată de Macron şi alţii, încetinirea răspunsului cognitiv şi amplitudinea redusă a oscilaţiei mâinii drepte faţă de cea stângă’.

 

Comentarii
  • 2 criminali bolsevici Putin si Lukasenco care trebuie sa dispara urgent , ei vin dintr-o epoca inapoiata a Comunei Primitive, si vor ca toata planeta sa traiasca in bezna comunismului rusesc si toate tarile sa fie la comanda Rusiei, epoca comunismului rusesc putinist epoca razboaielor Rusiei sa treaca in intunericul istoriei dar trebuie executati cu rafale de mitraliere acesti dictatori psihopati . Nu se mai satura de razboaie pentru teritorii, acseti nebuni spera ca vor lua teritoriile pe care vor sa le cucereasca in IAD, INFERNUL VESNIC AL SATANEI . Putin este nebun , nebun, nebun, schizofrenic nu mai are de mult momente de luciditate si noi de ce trebuie sa suportam nenorocirile nebunului Hitler? De ce nu-l executa nimeni?

  • si Hitler era bolnav cand sa sinucis,dictatorii asa sfarsesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *