Prima pagină » National » Vladimir Găitan a murit. Cine este Tunde, femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu 45 de ani
Vladimir Găitan a murit. Cine este Tunde, femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu 45 de ani

Vladimir Găitan a murit. Cine este Tunde, femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu 45 de ani

10 nov. 2020, 21:30,
Antonia Ceausu, în National

Vestea tristă a serii a venit ca un trăznet peste România. Renumitul actor Vladimir Găitan a decedat în această seară la vârsta de 73 de ani. Îndrăgitul actor a pierdut lupta cu viața după o grea suferință. De aproape treizeci de ani acesta se confrunta cu cancerul. Alături de aceste, în toate momentele, a fost soția sa Tunde.

Acesta s-a îndrăgostit de frumoasa unguroaică în urmă cu 45 de ani. Vladimir Găitan nu ezita să vorbească despre cea mai importantă prezență feminină din viața sa. Acesta a povestiti despre episidul în care și-a întâlnit marea sa dragoste.

“Eu cred in ideea de educatie. Cu ce vezi acasa cu aia mergi si tu in drumul tau dupa aceea. Si in casa mea a fost dragoste intre mama si tata. Au fost doi oameni care au trecut peste obstacole impreuna si s-au iubit extraordinar. Din pacate, i-am pierdut in opt zile pe amandoi. Am facut doua inmormantari la Suceava. A fost cumplit. Au venit asa una dupa alata. Exemplul lor l-am urmat cu sotia mea si suntem de 45 de ani impreuna”, a marturisit maestrul.

Celebrul actor povestea că s-a îndrăgostit la prima vedere de frumoasa Tunde cu care s-a căsătorit după trei luni. Desprinsă parcă dintr-un șcenariu de film, povestea lor nu a fost fără obstacole. Atunci când s-a îndrăgostit de cea care urma să îi devină soție, aceasta era într-o relație cu Vlad Rădescu, colegul de șcenă a lui Vladimir Găitan.

“Eram in armata si se turba, la Arad, un film despre eroii de la Paulisi. Mi-au aprobat sa particip la filmari si se considera ca fac si armata. M-au lasat sa stau la hotel. Doua luni, cat au durat filmarile, am avut un statut privilegiat. Intr-o zi liber, pentru ca filmasem noaptea. Stateam pe terasa restaurantului Astoria cu trei colegi si beam bere. Am vazut niste picioare superbe si am intrebat ale cui sunt. Mi s-a spus ca n-am nicio sansa, pentru ca este iubita colegului meu de camera, Vlad Radescu. Ca sa nu mai lungesc povestea, i-am cam furat iubita. Am inteles ca ei doar se cunosteau, iar ea venise in ziua respectiva sa-l invite la masa”, a mai spus regretatul actor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *