Prima pagină » Radio » Actualitate » Vlad Zamfirescu, la a doua căsătorie, după un divorț discret. Cine este Diana Roman, soția lui

Vlad Zamfirescu, la a doua căsătorie, după un divorț discret. Cine este Diana Roman, soția lui

12 iun. 2023, 11:00,
în Radio

Actorul Vlad Zamfirescu a bifat de curând a doua căsătorie, cu Diana Roman, după un divorț discret care a avut loc în urmă cu doi ani. Fiul lui Florin Zamfirescu și actuala soție și-au făcut publică relația la sfârșitul lui 2021. Pe Vlad Zamfirescu și Diana Roman îi despart 17 ani, dar diferența de vârstă nu pare să conteze în ecuația amorului lor.

Vineri, 12 mai, a fost petrecere în branșa actorilor. Vlad Zamfirescu și Diana Roman s-au căsătorit civil, iar evenimentul a reunit familii, rude, prieteni și colegi. Socrul mare Florin Zamfirescu și partenera lui, Daciana, au fost atât de fericiți, de parcă a fost nunta lor. Vlad Zamfirescu se află la cea de-a doua căsătorie, după divorțul de Mihaela, femeia cu care are doi copii, potrivit LPF.

Vlad Zamfirescu, la a doua căsătorie, după un divorț discret

Vlad Zamfirescu, în vârstă de 49 de ani, s-a însurat cu frumoasa actriță Diana Roman, care are 32 de ani. Fericirea este evidentă în pozele de la cununia civilă, care au fost răspândite în social media, de către invitați. Diana a purtat o rochie albă, diafană, iar părul blond și ondulat a ajutat-o și mai mult să semene cu o zână. Însă cel mai de preț accesoriu al ei, la cununie, a fost zâmbetul fericit. Diana Roman nu a devenit însă doamna Zamfirescu, cei doi optând să-și păstreze numele pe care le aveau înainte de căsătorie.

Povestea de dragoste dintre Vlad Zamfirescu și Diana Roman a devenit publică în decembrie 2021, odată cu divorțul secret al actorului, din același an. La acea vreme, Vlad Zamfirescu s-a despărțit de soția lui, Mihaela, după mai bine de două decenii de mariaj și doi copii împreună Ștefan (14 ani) și Matei (16 ani). Actorul și fosta lui nevastă au fost împreună 26 de ani, dintre care 21 au fost căsătoriți.

Mihaela Zamfirescu nu este străină de lumea artistică, fiind coregrafă. Imediat după divorț, Florin Zamfirescu s-a mutat în casa noii iubite, actrița Diana Roman, cu care a împărțit nu doar momente intime, ci și proiecte profesionale de succes. Piesa de teatru „Steaua fără nume”, în regia lui Vlad Zamfirescu, este unul dintre cele mai de succes proiecte ale lor.

Cine este Diana Roman, soția lui Vlad Zamfirescu

Diana Roman s-a născut pe 27 martie 1991, la Slatina, iar din 2013 este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, secția Arta actorului, la clasa profesor Adrian Titieni. Pe Diana Roman o știm din seriale de televiziune precum „Fetele lu’ dom’ Profesor” (2013), „Îngeri pierduţi” (2013), „Triplusec” (2018), dar și din comedia „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”. Diana Roman este fiica cunoscutului regizor de teatru Adrian Roman, așadar actoria este o moștenire de familie. Regizor de renume în Râmnicu Vâlcea, Adrian Roman a luat-o cu el printre actori, iar la 5 ani, micuța Diana își făcea debutul pe scenă, alături de Valentin Teodosiu. În prezent, este actriță la Teatrul Nottara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *