Prima pagină » Local » Vlad Voiculescu, Oana Mihăilă și Florin Cîțu, în vizorul DNA. Senatorul Diana Șoșoacă: „Anchetele au pornit în urma plângerilor mele penale. Va veni vremea plății”
Vlad Voiculescu, Oana Mihăilă și Florin Cîțu, în vizorul DNA. Senatorul Diana Șoșoacă: „Anchetele au pornit în urma plângerilor mele penale. Va veni vremea plății”

Vlad Voiculescu, Oana Mihăilă și Florin Cîțu, în vizorul DNA. Senatorul Diana Șoșoacă: „Anchetele au pornit în urma plângerilor mele penale. Va veni vremea plății”

27 nov. 2023, 14:51, 6 ,
în Local

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut cercetarea şi ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Oana Mihăilă. Aceştia sunt acuzaţi de abuz în serviciu într-un dosar legat de achiziţiile de vaccinuri în pandemie.

În acest context, senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, a făcut declarații fără precedent.

Diana Șoșoacă, despre anchetarea foștilor miniștri ai Sănătății și a lui Florin Cîțu

Președintele S.O.S. România a transmis în exclusivitate la o nouă ediție dialog BZI LIVE faptul că Vlad Voiculescu, Oana Mihăilă, Florin Cîțu și toți ceilalți care au fost vinovați de nenorocirile din pandemie vor plăti.

„Mihăilă, Voiculescu și alții sunt anchetaţi. Alergam după ei şi mă hăituiau. Toată lumea ar trebui să ştie că toate anchetele s-au pornit în urma sutelor mele de plângeri penale. Am lucrat cu avocatul meu aceste plângeri şi şi-a asumat. A avut multe neplăceri. După 3 ani ne-am ales cu 65.000 de morţi aruncaţi în saci negri de plastic, zeci de mii de morți subite ale tinerilor ca urmare a efectelor adverse ale vaccinului, medici vaccinaţi care au murit, oameni terifiaţi, copii care au rămas cu traume, purtatul botniţei. Încă mai văd oameni manipulaţi care poartă acum pe stradă, am văzut copii în şcoli trimişi cu botniţă. I-aş trimite la reeducare pe părinţi, sunt rele tratamente aplicate minorului. Avem cadre didactice mână în mână cu sistemul şi au distrus copiii. De la un cadru didactic am pretenţii, nu am de la un analfabet, de la un om simplu care crede că Guvernul îi reprezintă. De la DSP m-au sunat că au protest şi să vin să-i sprijin. Niciodată, criminalilor. DSP a omorât prin toate deciziile lor. După 3 ani ne-am ales cu o clasă politică mincinoasă.

Ciolacule, PSD cu PNL, UDMR şi USR au votat în 2020 Legea 55/2020 şi 136/2020 prin care au putut să distrugă vieţile a sute de mii de oameni. Tot ei, că PNL nu a avut majoritate, toate OUG, HG, Legile susţinute de aceste partide au votat pentru paşaport. Urlau să se facă teste. Covid nu a existat niciodată. Cu asta ne-am ales, cu un om cenzurat pe toate canalele de TV, nu i se dă dreptul la replică, om recunoscut la nivel mondial care luptă pentru acest genocid planetar. A fost făcut praf, i s-a nenorocit familia, urla să nu se mai omoare oamenii. Am interpelare, prima din Parlament, în seara de 30 decembrie 2020. Am citit-o în plenul Camerei cu privire la vaccin. Sunt cele mai multe întrebări din istoria Parlamentului cu privire la Covid şi achiziţia de vaccinuri. Răspunsurile îi incriminează. Ciolacu este contrazis de tot. Atunci nu era el în Camera Deputaţilor, când se discută? Nu mă lăsau să vorbesc că nu aveam botniţă. Urlau să ne vaccinăm în subsol. I-am zis că nu sunt proastă. Ne-am ales cu o minciună şi nişte nenorociţi care se urcă pe cadavrele românilor, le-au furat banii şi acum dau vina pe restul. PNL fără PSD nu putea face nimic. Au fost cu toţii. În halul ăsta ne vindem. Avem lipsa de moralitate, oameni ucişi, copii distruşi cu cancere galopante”, a transmis Diana Șoșoacă.

De asemenea, în premieră, senatorul de Iași a transmis că Rona Hartner a decedat din cauza vaccinului anti-Covid-19.

„Rona Hartner de ce a murit? Era pacienta mamei mele. De ani şi ani. A crezut în marea medicină şi i s-a spus să nu se vaccineze, mai ales că a avut cancer. Familia trebuie să dea în judecată Guvernul. Femeia a adus renumele României pe plan internaţional. Era excentrică şi o bună actriţă. A murit la 50 ani. Eşti în floarea vârstei. Câţi au murit din cauza vaccinului, uitaţi-vă câţi medici au murit la vârste de 34-36 ani. Nu era zi de la Dumnezeu să nu moară medici. Acum iese Ciolacu şi îl atacă pe Citu, când toţi au fost mână în mână. Câţi pumni în burtă nu mi-am luat, mi-au dat cu picioarele. Îmi închideau microfonul, eram urmărită, am primit amenzi. Au venit după mine acasă, soţul meu are un dosar penal pe chestia asta. A fost un parteneriat la nivelul UE împreună cu NATO şi America că eu urlam împotriva exerciţiului lor. Arafat este anchetat tot după o plângere penală formulată de mine. Toţi trebuie să plătească, au făcut crime împotriva umanităţii. I-am prins atunci în Parlament şi i-am filmat, vă aduceţi aminte? Ei vorbeau cu nonşalanţă de acele timpuri. Aşa sunt naţionaliştii? Îşi omoară naţiunea? Ciolacu spune că Citu şi-a asumat, voi toţi v-aţi asumat. Nu era săptămână să nu avem o lege în plen cu privire la vaccinare, plăti, mici şi bere pentru vaccinare. Acum vede poporul? Slavă Domnului că am urlat şi am oprit oamenii să nu se vaccineze. Au fost oameni normali care au ieşit în stradă. Ăştia ne vor omorî cu totul”, a mai spus senatorul de Iași.

Diana Șoșoacă: „Cine îmi mai aduce mie rudele acasă?”

În continuarea declarației sale, Diana Șoșoacă a menționat că va veni vremea plății, însă rudele decedate în timpul pandemiei nu vor mai fi.

„Ei se bazează că după 3 ani se uită colectiv. Luaţi-mi banii, microfonul, arestaţi-mă, băgaţi-mă în puşcărie, dar nu voi tace. Voi urla dincolo de mormânt. Poate fac dinţi şi vă rup în două. Eu când l-am auzit pe Ciolacu, am ascultat de 10 ori. Nu puteam să înţeleg cum este posibil ca unul care a votat pentru omorârea românilor cu un ser experimental vorbește așa. PSD, PNL, UDMR, USR şi AUR au votat ca oamenii care nu acceptă vaccinarea să li se suspende contractul de muncă. Am vorbit de efectele adverse ale vaccinării şi m-au dat afară. Eu nu uit. De aia m-aţi dat afară că eraţi mână în mână cu PSD şi PNL. Mi-e scârbă. Cine plăteşte morţii ăştia, sufletele strivite ale copiilor care au murit în pandemie? Ăştia ar trebui să plătească, să dea despăgubiri zeci de milioane de euro. Dar tu nu mai ai mamă şi tată acasă. Cine îmi aduce acasă bătrânii? Acolo a fost comandă politica să fiu dată afară că le fac prăpăd.
O să vină vremea plăţii. Anchetele sunt acum. Li se spune că dacă nu faceţi ce trebuie o să dăm drumul la anchete şi vă condamnăm”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Terchea Berchea

    Vai tu fatăăăă!
    Mare noroc cu tine. Mai mare decât masa ta

  • Niște jeguri criminale. Ar trebui împușcați și aruncați în saci negrii de gunoi.

  • Sa plateasca penal si pecuniar pentru tot ce au facut,abuz de putere , noi poporul prost induram si nu stim tot ce fac pe ascuns criminalii de la guvernare,ne considera sclavii lor. Legea penala este egala pentru toti,indiferent cine au fi,ce functie ai avea.Felicitari Doamna Sosoaca!

  • Mihai Malaimare

    scoafa grohaie, caravana trece prin papusoi

  • Functionar public

    Bravo ei, sa ne scape de niste penali care candva se kakau pe ei de importanta ce- si dadeau in fata noastra. Doamna Sosoaca daca ati sta un an intreg de dimineata pana noaptea sa faceti numai plangeri penale la toti penalii din tara asta lista tot nu ati termina-o.,ma refer la guvernanti si toti ce din administratia publica centrala si locala. Respectabila Doamna Sosoaca,succes! Lasati cainii sa latre si sa moara de ciuda si ura,voturile nostre vor spune totul!

  • Terchea Berchea

    Dosarul 243/P/2021 este o sesizare din oficiu a DNA. Minte cum transpiră rusofila noastra.Şi ne reprezintă cu mare cinste…S k t i Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`