Prima pagină » Actualitate » Vlad Voiculescu ar putea fi demis de premierul Florin Cîțu din fruntea Ministerului Sănătății! Sfidarea ministrului întrece orice limită de bun simţ
Vlad Voiculescu ar putea fi demis de premierul Florin Cîțu din fruntea Ministerului Sănătății! Sfidarea ministrului întrece orice limită de bun simţ

Vlad Voiculescu ar putea fi demis de premierul Florin Cîțu din fruntea Ministerului Sănătății! Sfidarea ministrului întrece orice limită de bun simţ

11 apr. 2021, 16:32,
în Actualitate

Vlad Voiculescu a ţinut să îl sfidere pe premierul României, Florin Cîțu, ţinând o conferinţă de presă în acelaşi timp cu acesta. Surse ale Antena 3 susţin fapul că decizia luată de ministru are la bază dorinţa lui Florin Cîțu de al remania pe acesta. Totuşi, decizia este unică în istoria României şi mai ales una ruşinoasa din mai multe puncte de vedere.

Deşi Guvernul suferă la capitolul comunicare cu oamenii, două conferinţe de presă susţinute în acelaşi timp au dus la o adâncire a lipsei de comunicare între instituţiile Guvernamentale şi populaţie. Oamenii de rând, celor cărora li se adresau conferinţele de presă le-a fost imposibil să le urmărească ambele conferinţe de presă.

Vlad Voiculescu îl sfidează pe premierul Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a fost sfidat de ministrul Sănătății după ce Vlad Voiculescu a decis să tină o conferinţă de presă. Totuşi este absolut ridicol faptul că Voiculescu a decis să nu permită accesul presei la conferinţa de presă. Din această speță, declaraţia de presă a semănat mai degrabă cu o declaraţie făcută de un membru politic de dinainte de 89.

 

Florin Cîțu l-ar putea remania pe Vlad Voiculescu

Întrebat de jurnaliști dacă îl va remania pe Vlad Voiculescu, premierul Florin Cîțu a evitat să ofere un răspuns clar dar a aruncat câteva săgeți înspre ministrul Sănătății:

„Este vorba de onoare. Să vedem dacă mai este onoare în România. Am spus și în ședință: nu este normal ca după ce se ia o decizie să intervină premierul. (…)

Remanierea sau o decizie o va lua doar premierul. Iar aceste decizii nu se discută, ele o să fie anunțate”, a spus Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă.

 


Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024