Prima pagină » National » Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul de la 2 Mai, nu a fost vizitat de părinți în arest
Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul de la 2 Mai, nu a fost vizitat de părinți în arest

Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul de la 2 Mai, nu a fost vizitat de părinți în arest

10 sept. 2023, 16:20,
BZI.ro, în National

Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, nu a fost vizitat până acum de părinți în arest, conform Adevărul. Până acum în arest a ajuns doar avocata Sorina Ionela Stoica, un personaj controversat care publica în trecut pe rețelele de socializare diverse mesaje bizare. Potrivit surselor judiciare, Vlad Pascu stă în arest pentru 30 de zile, fiind în sevraj pentru că nu primește droguri, și pare că a fost pedepsit de părinți.

Ridică multe semne de întrebare modul în care se desfășoară ancheta, în condițiile în care prietenii acestuia care se aflau cu el în mașină înainte de accident nu au fost nici măcar citați de Poliție.

Potrivit surselor PlayTech, acești tineri misterioși nu au fost audiați și nici nu ar exista intenția în acest sens. Între timp, tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, ar fi plecat din țară de mai multe zile înapoi în Olanda, acolo unde este stabilit și unde are o familie. Nici mama lui Vlad Pascu nu ar fi simțit nevoia să-și viziteze filmul, însă e neclar care e motivul pentru care părinții Pascu evită să facă acest lucru.

Între timp, potrivit Observatornews.ro, avocatul familiei, Adrian Cuculis, a cerut oficial încadrarea faptei pentru Vlad Pascu în omor calificat. Dacă va fi acceptat acest demers juridic, Vlad Pascu are șansa să-și petreacă restul vieții după gratii, potrivit legii. Cuculis consideră că Vlad Pascu a comis fapta cu intenție directă, ca atare merită o pedeapsă exemplară.

Vlad Pascu a devenit extrem de agresiv și este în sevraj

Conform CanCan, Vlad Pascu a devenit extrem de agresiv cu polițiștii și acuză dureri abdominale sau dureri de oase.

„Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat. Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal. I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic în supraveghează. Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent.

Are pulsul foarte mare și transpiră abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul!”, conform surselor Cancan.

În momentul în care a fost testat, imediat după accident, în sângele lui Vlad Pascu s-a găsit un adevărat cocktail de droguri, inclusiv cocaină, metamfetamină și amfetamină, dar și alte substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *