Prima pagină » Radio » Vlad Pascu a făcut dezvăluiri șocante în spațiul public. „Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”

Vlad Pascu a făcut dezvăluiri șocante în spațiul public. „Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”

23 aug. 2023, 10:08,
în Radio

Vlad Pascu, un tânăr în vârstă de 19 ani, care a lovit grav opt persoane, dintre care două au decedat, a făcut publice o serie de informații șocante în spațiul public. El apare într-un videoclip alături de o altă fată și se laudă cu afacerile sale. Tânărul susține că ceilalți nu ar putea câștiga atât de mulți bani nici măcar dacă ar trăi în sărăcie toată viața sa de acum înainte.

Vlad Pascu a consumat anterior un cocktail de droguri și apoi a condus mașina lovind grav opt persoane. Acesta a părăsit locul incidentului și a fost găsit ulterior de autorități în Vama Veche.

Vlad Pascu a făcut dezvăluiri șocante în spațiul public

Într-un videoclip postat în spațiul public, Vlad Pascu apare alături de o altă tânără, iar cei doi discută despre substanțele interzise pe care le-ar putea folosi.  Pascu susține că are atât de mulți bani și că alții nu ar face averea lui nici dacă ar face foamea toată viața sa de acum înainte.

”Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, a spus tânărul în filmulețul în care apare alături de o altă fată.

Pascu care, drogat fiind, a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri și i-a ucis pe doi dintre ei, a fost vizat de două dosare penale pentru deținere de droguri, unul dintre ele fiind deschis încă de când avea 13 ani.

Tânărul provine dintr-o familie cu numeroase resurse materiale, familie despre care Monica Tatoiu a afirmat că este suspectă în contextul în care a fost amenințată cu moartea de Mihai Pascu, tată lui Vlad.

În altă ordine de idei, tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, a declarat că se teme de o eventuală mușamalizare din principalul motiv că în presă au apărut informații despre relațiile pe care familia Pascu le are.

Părinții lui Vlad Pascu au făcut primele declarații și au recunoscut că sunt conștienți de tragedie și de suferința cauzată familiilor celor două victime, motiv pentru care nu vor încerca să-l scape pe fiul lor de pedeapsă.

La IPJ Constanța s-a deschis o anchetă

Tragedia care a avut loc în 2 Mai a iscat controverse majore, iar la IPJ Constanța s-a deschis o anchetă. Polițiștii l-au oprit de două ori în acea noapte pe tânăr și l-au lăsat să plece, chiar dacă în mașină i-au fost găsite substanțe interzise.

Adolescentul, în vârstă de 19 ani, a condus până în Vama Veche și nu a fost verificat cu aparatul drugtest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`