Prima pagină » Cultural » Vlad Gherman și Oana Moșneagu, despre copil. „Să vină primul, sa vedem cum e”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, despre copil. „Să vină primul, sa vedem cum e”

19 iul. 2024, 14:48,
în Cultural

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un anunț despre copil. Cei doi au devenit oficial o familie în primăvară, când au semnat actele la Starea Civilă, iar la începutul lunii iunie au avut cununia religioasă și o petrecere de nuntă de vis.

Vor pleca în luna de miere abia în iarnă, din cauza proiectelor pe care le au în desfășurare.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, despre copil

Amândoi au hotărât să se relaxeze în acest an, având în vedere perioada aglomerată pe care au traversat-o, iar ulterior se vor concentra pe extinderea familiei. Este sigur că actorul dorește ca în următorii patru ani să aibă doi copii.

“Nu ne grăbim, mai ales că abia am terminat cu nunta și ne dorim clar, în primul rând, să ne relaxăm un pic, pentru că am fost foarte stresați în perioada asta. Noi încă nu am realizat că nunta s-a terminat. Eu oricum i-am spus Oanei că până la 36 de ani vreau să am 2 copii. Am 32 aproape, practic în 4 ani ar trebui să fie 2”, a spus Vlad Gherman, pentru Ciao.ro.

“Cumva încă suntem sub energia aia și sub agitația aia în care am intrat înainte de nuntă și în timpul pregătirilor. Dar foarte pe scurt răspunsul cam ăsta e: ne luăm puțin timp pentru noi, cel puțin anul ăsta, pentru că am avut o perioadă foarte agitată, foarte plină și înainte să ne asumăm răspunderea și responsabilitatea psihologic, psihic a unui alt suflet, vrem să ne mai bucurăm puțin de libertatea asta pe care o presupune relația noastră acum.

Termen rezonabil, da, să vedem cum merge linia de producție, știi vorba aia, adică ușor, ușor, dacă ne descurcăm. Da, doi dintr-o lovitură să umblu pe aici…Da, și eu mi-aș dori, nu e departe de ce-mi doresc eu ceea ce spune el și evident că nu vreau să fac (n.r. copii) la 50 de ani, dar vedem. Stai să vină primul, să vedem cum e, câtă viață mai avem, cât de obosiți suntem, ușor așa, cătinel, totuși”, a declarat și Oana.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, nuntă de vis

Cei doi actori și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au sărbătorit apoi într-un cadru de vis, alături de cei mai dragi oameni ai sufletului lor, exact așa cum au și plănuit.

La scurt timp după nuntă, Oana Moșneagu a vorbit în mediul online despre ziua cea mare, mărturisind că totul a arătat așa cum ea și Vlad Gherman și-au dorit și că s-au bucurat enorm de eveniment.

Recent, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit și despre primul copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *