Prima pagină » Cancan » Vlad Gherman, despre relația cu Kira Hagi. Cum a decurs primul sărut

Vlad Gherman, despre relația cu Kira Hagi. Cum a decurs primul sărut

14 nov. 2023, 14:17,
în Cancan

Actorul Vlad Gherman a vorbit recent despre relația cu Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, alături de care joacă într-un serial. Cei doi sunt colegi de platou fac o echipă minunată la filmări în producția „Lia – soția soțului meu”. Totodată, Vlad Gherman a deschis subiectul și cu privire la scenele în care cei doi se sărută.

Vlad Gherman este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră. A intrat în lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani, atunci când a jucat într-unul dintre serialele de succes de la noi. De atunci și până în prezent a reușit să-și construiască o carieră înfloritoare în domeniul actoriei, iar numele său a apărut în numeroase filme și seriale, dar și piese de teatru.

Mai mult decât atât, artistul nu are noroc doar în viața profesională, ci și în viața personală. El și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum se pregătesc cu pași repezi de nuntă. Ei bine, viața de artist vine la pachet și cu o mulțime de provocări și secvențe interesante pe platourile de filmare. Recent, Vlad Gherman a vorbit despre relația profesională dintre el și Kira Hagi, dar și cum au decurs secvențele în care se sărută.

Vlad Gherman, despre relația cu Kira Hagi

Vlad Gherman și Kira Hagi sunt colegi de platou în producția Antenei 1, „Lia – soția soțului meu” și se pare că fac o echipă minunată la filmări. Mai mult decât atât, artistul are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei lui Gheorghe Hagi, despre care mărturisește că este o persoană extrem de empatică, zâmbitoare și întotdeauna plină de voie bună.

Iubitul Oanei Moșneagu spune despre Kira Hagi că este o actriță completă și complexă, care vrea să dea tot ceea ce are mai bun pentru ca filmările să decurgă întotdeauna perfect. Cât despre săruturile dintre cei doi, Vlad Gherman a declarat că nu a avut deloc emoții, ci din contră.

„Nu am avut nicio emoție pentru scenele alea. Mai degrabă acum realizez după ce m-ai întrebat! Ha-ha! Kira este o persoană atât de empatică și de zâmbitoare. Ar trebui să te îngrijoreze starea ei dacă nu o vezi zâmbind mai mult de 10 minute. E o parteneră care îți oferă în secvență tot. E super disciplinată și vine mereu pe set cu temele făcute. Alături de ea râd foarte mult”, a mărturisit Vlad Gherman.

Ce i-a cerut actorul Kirei Hagi

Vlad Gherman și Kira Hagi se înțeleg de minune atât pe platourile de filmare, cât și în viața de zi cu zi. Tocmai de aceea, artistul și-a luat inima în dinți și a întrebat-o pe colega sa de platou dacă îi poate aduce un tricou semnat de Gheorghe Hagi, pe care să i-l ofere cadou tatălui său. Fără să stea prea mult pe gânduri, tânăra i-a îndeplinit dorința.

„Tot ce pot să spun este că am rugat-o pe Kira să îmi facă rost de la tatăl ei de un tricou semnat de el pentru tatăl meu. Într-o zi, pe set, a venit Kira cu tricoul într-o pungă. Mi l-a dat ca și cum mi-ar fi dat ceva secret ce nu trebuia fi văzut. Era de înțeles. Dacă observă toată echipa de filmare asta, probabil cu toții și-ar fi dorit să primească un asemenea tricou. Asta pot spune. În rest, sunt poveștile noastre”, a mai spus Vlad Gherman, potrivit Fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`