Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vlad Gherman, cununie civilă ca-n filme! Actorul a făcut publice primele imagini de la eveniment

Vlad Gherman, cununie civilă ca-n filme! Actorul a făcut publice primele imagini de la eveniment

10 nov. 2022, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Chiar actorul a fost cel care a făcut publice pe rețelele de socializare imaginile de la căsătorie. Îmbrăcat elegant, și cu zâmbetul pe buze, acesta a fost extrem de fericit alături de mireasa lui. Fanii au reacționat imediat, iar postarea a strâns peste 5 mii de aprecieri în mai puțin de o oră.

În urmă cu doi ani, Vlad Gherman s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, iubita lui cu care a avut o relație de 9 ani. După separare, actorul a povestit că a suferit cumplit, și chiar a arătat imagini în care plângea după fosta lui iubită.

Vlad Gherman, cununie civilă ca-n filme

După ce a reușit să treacă peste momentul despărțirii, Vlad Gherman a început o relație cu Oana Moșneagu, colega lui de platou din serialui „Adela”.

„Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Nu pierdeți ultimele episoade din serialul Adela #dacaejoieadela”, a scris el în descrierea fotografiilor.

După ce Vlad Gherman a publicat fotografiile, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

„Legenda spune că Oana nu a dat like la postare”, „Ce râde Cristina la nunta lui Vlad”, „Felicitări și casă de piatră.”, au fost câteva dintre comentariile făcute de fani.

Vlad Gherman, în lacrimi, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a postat un mesaj extrem de emoționant prin care a povestit că a trecut prin momente foarte dificile după cei 9 ani de relație.

”După cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: „De ce plângi?”. Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să fie bărbat, să producă pentru familie, să lupte, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei.(…) Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră „Și băieții plâng câteodată” și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să ne lăsăm să fim vulnerabili, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a spus Vlad Gherman pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *