Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vlad Gherman a vorbit despre fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu. Actorul a comparat-o cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman a vorbit despre fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu. Actorul a comparat-o cu Oana Moșneagu

20 iun. 2022, 21:30,
în Cancan ultimă oră

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit, după aproape un deceniu de relație, deși aveau planuri de viitor și erau iubiți de foarte mulți oameni. Recent, actorul nu s-a mai abținut și a comparat fosta relație cu actuala, cea cu Oana Moșneagu.
După despărțirea cu care au luat pe toți prin surprindere, Vlad Gherman și Cristina Ciobanu au decis să-și refacă viața și au început alte relații. Prima care a cunoscut pe cineva a fost chiar actrița.

Vlad Gherman a umilit-o pe fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu. Ce a putut spune despre ea

La doar câteva luni după ce Cristina Ciobănașu a intrat în altă relație, Vlad Gherman s-a cuplat cu colega sa de pe platourile de filmare, Oana Moșneagu. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și își fac planuri serioase de viitor, aceștia deja mutându-se în apartamentul actorului.

Invitați la un eveniment monden, Vlad Gherman a ținut să vorbească despre relația actuală pe care o are cu Oana Moșneagu, iar actorul a precizat că e prima relație pe care o are cu o femeie matură, de aici reieșind faptul că fosta sa iubită, Cristina Ciobanșu, nu ar fi fost atât de matură în relația pe care au avut-o.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a spus Vlad Gherman pentru Ok Magazine.

Ce spune Oana Moșneagu despre relația cu actorul

Nici Oana Moșneagu nu a scăpat neintervievată, iar aceasta a ținut să mărturisească că în curând vor face un an de relație și că vor sărbători așa cum se cuvinte.

Despre partenerul ei, Oana Moșneagu a spus că este un bărbat foarte romantic și sunt zile în care, după ce vine obosită de la filmare, tânărul actor o așteaptă cu masa pusă și cu mâncarea preparată chiar de el.

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a zis Oana Moșneagu despre relația cu Vlad Gherman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *