Prima pagină » Sport » Vlad Chiricheș și Radu Drăgușin, ce lovitură: pot fi colegi cu Răzvan Marin! Negocierile au început
Vlad Chiricheș și Radu Drăgușin, ce lovitură: pot fi colegi cu Răzvan Marin! Negocierile au început

Vlad Chiricheș și Radu Drăgușin, ce lovitură: pot fi colegi cu Răzvan Marin! Negocierile au început

12 iun. 2021, 02:00,
în Sport

Vlad Chiricheș și Radu Drăgușin ar putea fi colegi peste câteva zile. Presa italiană anunță că antrenorul lui Cagliari, Leonardo Semplici, vrea să schimbe toată defensiva și îi vrea pe fundașii lui Sassuolo și Juventus, care ar urma să fie colegi cu Răzvan Marin.
Clubul din Sardinia s-a salvat de la retrogradare, însă nu mai vrea să aibă emoții în sezonul viitor și vede în Chiricheș omul potrivit pentru a conduce defensiva, după ce Diego Godin ar putea ajunge la Dinamo Moscova, iar Ragnar Klavan își termină contractul în câteva zile. În plus, publicația italiană Centotrentuno numește „revoluție” ceea ce vrea Cagliari să construiască în această vară, în ceea ce privește aducerea de jucători.

Impresarul lui Vlad Chiricheș negociază deja cu Cagliari

În plus, Cagliari vrea să scoată la vânzare alt fundaș central, pe Sebastian Walukiewicz, pentru a-i face loc românului. Tuttomercatoweb anunță că impresarul lui Chiricheș, Pietro Chiodi, a început deja negocierile cu conducătorii clubului din Sardinia.
Vlad Chiricheș (31 de ani), care joacă la Sassuolo din septembrie 2020, mai are contract până în iunie 2023. Cota sa actuală de piață este de 3,5 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt. Pentru Sassuolo, Chiricheș a jucat în 33 de meciuri oficiale, a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă.

Radu Drăgușin, dorit de Cagliari

Publicația italiană La Nuova Sardegna anunță că și Radu Drăgușin este dorit foarte mult de Cagliari. Fundașul central de 19 ani nu ar avea prea mari șanse de joc la Juventus, acolo unde a revenit antrenorul Massimiliano Allegri, așa că e luat în calcul un împrumut. Drăgușin a fost promovat de la echipa U19 a lui Juve la echipa mare de fostul antrenor Andrea Pirlo, în ianuarie și a prins 4 meciuri oficiale.
3 milioane de euro este cota actuală de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt. Pentru Drăgușin, Cagliari are concurență, pentru că românul este dorit și de Genoa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *