Prima pagină » Eveniment-Social » Vizita oficială la USV Iași: Tamara Mitchell, Vice-Consul al Ambasadei SUA, susține o prezentare pentru studenți

Vizita oficială la USV Iași: Tamara Mitchell, Vice-Consul al Ambasadei SUA, susține o prezentare pentru studenți

23 oct. 2024, 10:16,
în Eveniment-Social

Astăzi, 23 octombrie 2024, Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași găzduiește vizita Tamarei Mitchell, Vice-Consul al Ambasadei SUA în România. În aceste momente, Tamara Mitchell susține o prezentare în amfiteatrul A1 din clădirea principală a universității, având ca temă programul Summer Work Travel, destinat studenților care doresc să călătorească și să muncească în Statele Unite ale Americii pe perioada verii.

Prezentarea atrage un număr mare de studenți, dornici să afle detalii despre oportunitățile de muncă și experiențele culturale pe care le pot trăi în SUA. Programul Summer Work Travel oferă tinerilor posibilitatea de a lucra în diverse domenii pe parcursul vacanței de vară, contribuind atât la dezvoltarea abilităților profesionale, cât și la o mai bună înțelegere a culturii americane.

„Suntem încântați să sprijinim studenții în călătoria lor de a explora și înțelege mai bine lumea. Programul Summer Work Travel nu este doar o oportunitate de muncă, ci și un schimb cultural care oferă o experiență unică pentru tineri”, spune Tamara Mitchell Vice-Consul al Ambasadei SUA.

Prezentarea face parte dintr-o serie de activități menite să încurajeze tinerii să profite de oportunitățile educaționale și profesionale oferite de parteneriatele internaționale ale universității și Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`