Prima pagină » International » Vize SUA 2019. Cine poate călători în SUA fără viză din 11 noiembrie
Vize SUA 2019. Cine poate călători în SUA fără viză din 11 noiembrie

Vize SUA 2019. Cine poate călători în SUA fără viză din 11 noiembrie

06 nov. 2019, 16:15,
BZI.ro, în International

Vize SUA 2019. Cine poate călători în SUA fără viză din 11 noiembrie

În Programul Visa Waiver de la data de 11 noiembrie 2019 va intra şi Polonia. Luni, 11 noiembrie este marcată în calendar Ziua Independenţei Poloniei. Preşedintele ţării, Andrzej Duda a declarat într-o conferinţă de presă comunca cu ambasadorul SUA, Georgette Mosbacher. În cadrul întâlnirii la Praga, s-a anunţat posibilitatea călătoriilor în SUA fără viză a cetăţenilor polonezi.

Vize SUA 2019. Miercuri, va fi făcut de Washington anunţul oficial, anunţa şeful statului polonez. În luna septembrie, Donald Trump a declarat că va acorda Poloniei acces la Programul Visa Waiver al Departamentului de Stat. Preşedintele american prin acest program permite accesul cetăţenilor din ţările participante să călătorească în SUA. Aceste călătorii trebuie să aibă la baza scopuri turistice sau de afaceri. Valabilitatea acestor călătorii trebuie să fie de până la 90 de zile fără viză.

Vize SUA 2019. Ţările din Uniunea Europeană ai căror cetăţeni nu au viza pentru a intra pe teritoriul american putem enumera România, Bulgaria, Croaţia şi Cipru. Polonia se regăsea alături de aceste 4 ţări, însă începând cu data de 11 noiembrie 2019, acest lucru se va schimba. În SUA trăiesc circa 10 milioane de polonezi. Cetăţenii polonezi reprezintă una dintre cele mai importante minorităţi entnice din America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *