Prima pagină » Radio » Actualitate » Viviana Sposub și George Burcea trăiesc visul american! Decizia neașteptată luată de cei doi

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc visul american! Decizia neașteptată luată de cei doi

07 apr. 2023, 11:02, 1 ,
în Radio

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc visul american, după ce, de câteva luni, s-au mutat peste Ocean și au început o viață nouă! Cum în România șatena rămăsese liberă de contrat, aceasta a dorit să facă o schimbare majoră în viața ei, alături de partenerul său. Astfel, Viviana Sposub susține că s-a adaptat de minune la traiul din America.

Frumoasa șatenă Viviana Sposub și actorul George Burcea au devenit nedespărțiți. Iar acum, mai mult ca niciodată. După cum se poate vedea, șatena a reușit să depășească pierderea suferită în plan profesional și a lăsat în urmă Bucureștiul. Însă, mutarea nu a fost una plănuită, deoarece, inițial, cei doi au mers la premiera serialului „Wednesday”, unde George Burcea joacă rolul lui Lurch, majordomul familiei Addams.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc visul american

Timpul pe care l-au petrecut pe tărâmul american a fost suficient pentru ca cei doi să își dea seama că nu vor să se mai întoarcă în România. Inițial, timp de trei luni au locuit în New York, însă de mai bine de o lună s-au mutat în Los Angeles. Curioși să afle cum e viața lor în prezent, fanii i-au transmis fostei vedete TV zeci de mesaje.

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New Yorkul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari.

E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar, că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”, a scris  Viviana Sposub pe Instagram.

Viviana Sposub și iubitul ei au devenit mai discreți cu privire la viața personală

În ultima vreme, George Burcea și Viviana Sposub au decis să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, astfel postările lor din mediul online au devenit tot mai rare. Cu toate acestea, George Burcea s-a întors câteva zile în țară, în februarie, pentru a-și vedea cele două fetițe. Ella și Clara s-au bucurat să își petreacă timp cu tatăl lor.

În plus, fostul soț al Andreei Bălan nu duce lipsă de admiratori. Actorul se bucură de un real succes peste Ocean, iar datorită rolului pe care îl joacă în serialului „Wednesday” este invitat la evenimente speciale în Statele Unite ale Americii, unde să întâlnește cu fanii săi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *