Prima pagină » Cancan » Viviana Sposub, o prezență activă pe Facebook. Cum s-a făcut de râs la Vorbește Lumea

Viviana Sposub, o prezență activă pe Facebook. Cum s-a făcut de râs la Vorbește Lumea

08 iul. 2021, 11:38,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa brunetă Viviana Sposub, care își uimește mereu fanii de pe Facebook și Instagram, a gafat recent în emisiunea matinală de la Pro TV. Cu toate acestea, colegul ei, Coțofană, a corectat-o imediat pe iubita lui George Burcea. Numai că fetei de la Meteo nu i-a picat bine această remarcă și a vrut să aibă ultimul cuvânt.

Emisiunea matinală Vorbește Lumea de la Pro TV s-a schimbat enorm, după ce Adela Popescu și Lora au plecat pe rând. Acum s-au adăugat câteva secțiuni, iar show-ul nu duce lipsă de invitați care mai de care mai veseli și dornici să împărtășească detalii cu fanii. Noii colegi veniți în platou și-au pus și ei amprenta, astfel că Theo Rose vine cu râsete și glume bune, Viviana Sposub îl acompaniază pe Cove, iar Coțofană și Veve fac atmosferă cu muzică și trucuri utile tuturor. Într-una din emisiunile trecute, un astfel de truc îi învăța pe telespectatori cum să curețe mai ușor un ou fiert.

Viviana Sposub s-a făcut de râs

Toți membrii echipei și-au dat cu părerea cu privire la felul în care poate fi curățat mai ușor oul fiert, însă Viviana a fost cea mai departe de adevăr. Astfel, ea a spus că după ce fierbe ouăle, le pune într-un castron în apă rece și le agită până când coaja se desprinde de pe ou. Și totuși, metoda ei este greșită. Colegul ei Coţofană a corectat-o imediat, însă iubita lui George Burcea a venit cu o replică pentru a încheia subiectul ce a pus-o într-o lumină proastă.

Viviana: „Îl agiţi acolo aşa şi gata!”
Coțofană: „Aia se numeşte omletă, dragă, să ştii! Se pune oul în apă abia când aceasta fierbe. Dai focul la mic, îl laşi 13 minute, apoi îl bagi într-o baie de gheaţă. Aşa se curăţă corect şi uşor oul fiert…”
Viviana: „Până mâncăm oul ăla ne trece de foame…”

Viviana Sposub, o prezență activă pe Facebook

Actuala iubită a lui George Burcea a devenit cunoscută publicului din România grație participării la emisiunea Ferma. Și totuși, debutul ei în televiziune a avut loc la concurență, ea absolvind cursurile şcolii Intact Media Academy. Acolo ea a prezentat Vremea în Observatorul Antenei 1. Iar mutarea la Pro TV a fost o adevărată lovitură de imagine pentru ea, care își încântă frecvent fanii de pe pagina de Facebook cu imagini care mai de care mai apetisante.

Și totuși, la începutul lunii trecute au apărut zvonuri potrivit cărora Viviana Sposub ar fi fost pusă pe liber de Pro TV. Numai că la mijloc a fost o confuzie și datorită exprimării lui Cove, care anunța în emisiune o altă prezentatoare Meteo, și anume Francisca.

„De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă”, spunea atunci Cove. Numai că după doar câteva zile, focoasa Viviana a reapărut la Vorbește Lumea.

Viviana Sposub vrea să devină mamă

Recent, Viviana Sposub le-a dat de gândit fanilor cu privire la o posibilă sarcină. Atunci, iubita lui George Burcea, care a împlinit recent 24 de ani, i-a cerut invitatei câteva sfaturi despre ce ar trebui să facă o femeie pentru a-și reveni în formă în urma unei nașteri.

”Vreau să aflu mai multe secrete, vreau să știu și eu în caz că mă gândesc în curând să devin… Vreau să-mi arăți cum trebuie să acționezi după ce ai născut ca să revii la forma inițială”, a spus Viviana Sposub.

Nu în ultimul rând, bruneta se afișase în altă emisiune cu un test de sarcină, alimentând speculațiile cu privire la un viitor bebe. Oricum, atunci când va rămâne însărcinată, mai mult ca sigur Viviana Sposub își va anunța fanii de pe Facebook și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *