Prima pagină » Cancan ultimă oră » Viviana Sposub le-a cunoscut pe fiicele lui George Burcea. Actorul a încălcat regulile Andreei Bălan

Viviana Sposub le-a cunoscut pe fiicele lui George Burcea. Actorul a încălcat regulile Andreei Bălan

31 oct. 2021, 18:40,
în Cancan ultimă oră

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de un an, de când au participat la emisiunea Ferma. Relația lor a evoluat rapid și deja s-au mutat împreună, semn că lucrurile au devenit serioase. Mai mult, prezentatoarea TV i-a cunoscut și fetițele iubitului ei, un lucru ce nu era tocmai permis de Andreea Bălan.

Viviana Sposub, relație specială cu fiicele lui Burcea

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat, în sfârșit, iar acesta are dreptul să le ia pe fetițe în weekend la el. Actorul petrece timp cu acestea și ele sunt complet îndrăgostite de tatăl lor, care le face toate poftele și le iubește necondiționat.

Weekend-ul acesta, micuțele au avut ocazia să se întâlnească cu iubita tatălui lor, celebra Viviana Sposub. George Burcea le-a dus pe fetițe la apartamentul iubitei sale, alături de care s-au simțit foarte bine, semn că și ea este o mare iubitoare de copii.

Micuțele s-au bucurat enorm de prezența fostei participante de la Ferma, care le-a coafat, le-a făcut să se simtă bine și se pare că i-au găsit chiar și o poreclă foarte drăguță: “VAVI”

George Burcea nu ține cont de Andreea

George Burcea și Andreea Bălan ar fi ajuns acum la sentimente ceva mai bune, după ce s-a finalizat divorțul. Ar fi reușit să ajungă la o înțelegere și colaborează mai bine de dragul fetițelor, pe care trebuie să le crească frumos și care sunt foarte atașate de ambii părinți.

Andreea Bălan este foarte strictă cu George Burcea și, înainte de a i le da pe micuțe, îi stabilește reguli clare. De mult timp, ea a precizat că nu își dorește ca cele două să cunoască vreuna dintre iubitele tatălui lor, cel puțin în următorii ani, până când ele cresc și realizează cum stau, de fapt, lucrurile.

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.

Este evident că nu îmi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Însă, momentan nu mă gândesc la asta, să-mi fac o relație. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”, spunea Andreea Bălan.

În plus, ea a subliniat faptul că nici ea nu le va expune pe micuțe viitorilor ei iubiți, lucru de care nu a ținut cont, exact ca fostul ei soț. Clara și Ela l-au cunoscut pe Tiberiu Argint și se pare că acum dezvoltă o relație frumoasă și cu Viviana Sposub. Nu știm dacă Andreea are ceva împotrivă, dar normal ar fi ca cei doi să aibă drepturi egale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024