Prima pagină » Cancan » Viviana Sposub l-ar fi părăsit pe George Burcea și a șters toate pozele cu actorul

Viviana Sposub l-ar fi părăsit pe George Burcea și a șters toate pozele cu actorul

18 aug. 2021, 13:48,
BZI.ro, în Cancan

Fără doar și poate aceasta ar fi despărțirea momentului, după ce Viviana Sposub l-ar fi părăsit pe George Burcea și a șters toate pozele cu actorul. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a făcut vreun anunț oficial cu privire la această situație. Cei doi formau un cuplu după ce ambii au participat la emisiunea Ferma de la Pro TV.

Viviana Sposub și George Burcea au format unul dintre cele mai frumoase și fresh cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia s-au cunoscut în emisiunea Ferma de la Pro TV unde s-au îndrăgostit iremediabil. Povestea lor de dragoste a continuat și după emisiune, când cei doi s-au mutat împreună, iar totul părea să meargă bine, mai ales dacă este să judecăm după postările îndrăgostiților de pe rețelele de socializare.

Viviana Sposub l-ar fi părăsit pe George Burcea

Și totuși, la nici un an de relație, Viviana Sposub și George Burcea par să fi întâmpinat probleme în cuplu. Chiar dacă despărțirea nu a fost confirmată oficial, Viviana a șters toate pozele pe care le avea cu George Burcea, pe conturile ei de socializare. Și facem precizarea că nu erau deloc puține.

Însă nu același lucru l-a făcut și actorul, care, cel puțin până la momentul redactării acestui articol, nu a șters nicio amintire cu frumoasa asistentă tv. Se pare că neînțelegerile au apărut într-o perioadă în care fanii cuplului se așteptau la altfel de vești din partea lor. Viviana i-a cunoscut familia lui George, iar actorul era deja foarte bun prieten cu sora și mama iubitei lui.

Acum, lucrurile par că au luat o cu totul altă întorsătură. Cum era de așteptat, fanii au și observat deja că au dispărut pozele de cuplu de pe pagina de Instagram a asistentei TV. „Pozele împreună cu George au dispărut…”, a remarcat un internaut.

Cum au devenit un cuplu

Viviana și George s-au cunoscut în emisiunea Ferma de la Pro TV și s-au sărutat în una dintre ediții, apoi lucrurile au venit de la sine între ei. George Burcea a ieșit din concurs, iar Viviana a rămas până în marea finală. Când s-a terminat emisiunea, ei s-au revăzut și au început o adevărată poveste de dragoste.

„Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă”, spunea Viviana Sposub la acea vreme.

La acea vreme, George Burcea era în plin divorț de Andreea Bălan, care și ea și-a refăcut viața și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Acum, rămâne de văzut dacă este vorba despre o despărțire la impuls și dacă într-adevăr Viviana Sposub l-a părăsit pe George Burcea. Totuși, poate cei doi vor reveni la sentimente mai bune, iar povestea lor de iubire va continua cu forțe proaspete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *