Prima pagină » Radio » Actualitate » Viviana Sposub își dorește copii cu iubitul ei. Cum se înțelege bruneta cu fiicele lui George Burcea

Viviana Sposub își dorește copii cu iubitul ei. Cum se înțelege bruneta cu fiicele lui George Burcea

01 aug. 2022, 10:07,
în Radio

Viviana Sposub a precizat recent că își dorește copii cu iubitul ei, George Burcea, cu care are o relație de mai bine de doi ani. Astfel, focoasa brunetă și-a deschis sufletul și a făcut unele dezvăluiri inedite despre partenerul ei de viață. Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în timpul show-ului Ferma, unde s-a aprins flacăra dintre ei. Chiar dacă puțini le dădeau șanse de reușită, cei doi au reușit să întreacă orice așteptări.

Viviana Sposub și George Burcea nu și-au început relația chiar în cele mai prielnice condiții. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul participării la un reality show, iar el se afla în plin proces de divorț având și două fetițe. Au apărut critici critici din toate părțile și mulți au privit cu scepticism șansa lor de a forma un cuplu. Cu toate acestea, Viviana Sposub și George Burcea au luptat pentru iubirea lor și au învins toate obstacolele.

Cum s-a înfiripat relația dintre Viviana și George

Recent s-a aflat cum s-a înfiripat idila dintre Viviana Sposub și George Burcea. Ei bine, focoasa brunetă a fost cea care a făcut primul pas. Viviana urma să fie eliminată, așa că a profitat de moment și l-a sărutat pe buze pe cel care avea să îi devină iubit. În prezent, actorul este cel care a preluat frâiele în relație când vorba de casă. Are grijă de partenera lui de viață și de ordinea din locuință, după cum a precizat Viviana Sposub.

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură! Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit. Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut? Știi că eu l-am pupat prima dată?

Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a declarat Viviana Sposub.

Viviana Sposub își dorește copii cu iubitul ei

Chiar dacă își dorea copii de dinainte să îl cunoască pe iubitul ei, Viviana Sposub recunoaște că acum se gândește serios să mai aștepte o perioadă. După ce le-a cunoscut pe fetițele actorului, și-a dat seama cât de multă responsabilitate implică, de fapt, rolul de părinte.

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci.

De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani”, a mai dezvăluit Viviana Sposub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *