Prima pagină » Cancan » Viviana Sposub, felicitată de fani pentru sarcină. De ce s-a pozat de fapt vedeta cu burtica la vedere

Viviana Sposub, felicitată de fani pentru sarcină. De ce s-a pozat de fapt vedeta cu burtica la vedere

03 sept. 2024, 11:59,
în Cancan

Viviana Sposub a fost felicitată de fani pentru o presupusă sarcină, după ce vedeta s-a pozat cu burtica proeminentă la vedere. La vederea imaginilor, iubita lui George Burcea a fost asaltată de internauți, care au crezut că urmează să devină mamă. Viviana Sposub nu a stat prea mult pe gânduri și a lămurit situația, recunoscând că a mâncat foarte mult la o nuntă.

Viviana Sposub este iubită și apreciată de mulți români și nu ratează nicio ocazie să împărtășească cu internauții aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Viviana Sposub, felicitată de fani pentru o presupusă sarcină

Recent, frumoasa șatenă a făcut o postare în mediul online, care i-a lăsat mască pe mulți. Mai precis, iubita lui George Burcea a apărut într-o rochiță neagră, mulată, într-un videoclip, acolo unde se mângâia pe burtică. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, tânăra a scris în descrierea imaginilor mai mult feluri de mâncare, dând de înțeles că, de fapt, a mâncat prea mult.

„Pește, prăjituri, sarmale, prăjituri, dar tot aștepți tortul”, a scris Viviana Sposub, în dreptul videoclipului unde apare în timp ce se mângâia pe burtică.

Bineînțeles, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii pentru a o felicita pe Viviana, mai ales că în primă fază toți s-au dus cu gândul la o posibilă sarcină.

„Sarcină ușoară”, „Felicitări”, „Acolo pare a fi ceva mai mult decât mâncare”, „Ești însărcinată?”, „Nu cumva tu ești însărcinată?”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii ale internauților.

Cum a reacționat iubita lui George Burcea la avalanșa de comentarii

Pentru a-i lămuri pe fani, Viviana Sposub a scris și ea un mesaj în secțiunea de comentarii, acolo unde s-a amuzat pe baza reacțiilor fanilor și explicând, din nou, că doar a mâncat prea mult în timpul evenimentului la care a participat.

„Nu am primit niciodată atât de multe felicitări pentru că am mâncat la nuntă”, a scris și Viviana Sposub în secțiunea de comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *