Prima pagină » Radio » Actualitate » Viviana Sposub ar avea o relație cu fostul soț al Andreei Marin. Bruneta pare să-l fi uitat deja pe George Burcea

Viviana Sposub ar avea o relație cu fostul soț al Andreei Marin. Bruneta pare să-l fi uitat deja pe George Burcea

12 sept. 2023, 13:04,
în Radio

Viviana Sposub pare să-l fi uitat pe George Burcea și ar avea o relație cu fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk. Cel puțin așa speculează fanii, după ce bruneta a fost văzută foarte des la clinica medicului. Totuși, Viviana Sposub susține că legătura ei cu Tuncay Ozturk ar fi pur profesională, ea mergând la clinică pentru recuperare.

În urmă cu mai bine de o lună, Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după o relație intensă care a durat trei ani. Cu toate acestea, din câte se pare ea s-ar fi aruncat deja în brațele altui bărbat. Iar acesta nu ar fi nimeni altul decât fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk.

Viviana Sposub ar avea o relație cu fostul soț al Andreei Marin

După o relație intensă, Viviana Sposub anunța în luna august că povestea de dragoste cu George Burcea a ajuns la final. Motivul ar fi fost neînțelegerile dintre ei, dar se pare că la mijloc ar fi fost un alt bărbat, Sain Levan, un artist de origine palestiniană, în vârstă de 22 de ani.

Nici această presupusă idilă nu a durat prea mult, iar Viviana a fost văzută din nou în brațele lui Burcea la începutul lunii septembrie, lumea crezând că va avea loc marea împăcare. Cu toate astea, cei doi nu au recunoscut nimic, iar pe rețelel de socializare nu par deloc un cuplu.

Acum însă, Viviana Sposub a fost văzută adesea la clinica lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin. Astfel, fanii au ajuns la concluzia că între cei doi ar fi vorba, de fapt, despre o relație amoroasă. Cu toate acestea, bruneta susține că de fapt are probleme la un genunchi, iar medicul turcul o ajută pe partea de fizioterapie.

Mai mult, în loc să îi ia bani pentru consultații, Tuncay Ozturk a acceptat un contract de barter. Fostul soț al Andreei Marin este recunoscut ca un mare cuceritor, iar cum Viviana nu și-a asumat împăcarea cu George Burcea, nu este exclus ca între cei doi să se înfiripe ceva. Pentru moment, relația pare una strict profesională.

În trecut, turcul a fist acuzat de infidelitate, iar Andreea Marin i-a cerut divorțul după ce ar fi îșelat-o cu asistenta lui. Chiar dacă a crezut că și-a găsit sufeltul pereche, „Zâna Surprizelor” a fost foarte dezamăgită de această căsnicie și a spus de mai multe ori că o regretă și o consideră cea mai mare greșeală din viața ei.

De când are probleme la genunchi Viviana Sposub

Nu de mult, Viviana Sposub le povestea fanilor din mediul online că se confruntă cu o problemă, care nu îi dă pace deja de luni bune. Este vorba despre o durere de genunchi, căreia însă nu i-a dat deloc importanță, asta până când durerile au început să devină mai puternice.

Pentru că a ajuns chiar în punctul în care nu mai putea să ducă la bun sfârșit activități din rutina sa zilnică, de exemplu mersul la sală, aceasta a decis să consulte un specialist și a început deja un tratament.

„De câteva luni mă confrunt cu durere de genunchi, însă am crezut că o să treacă de la sine. Am continuat să fiu activă, să merg la sală, dar durerea s-a agravat. Cei care au mai avut sau au astfel de dureri știu cât de sâcâitoare pot fi! (…) Știți vorba aceea mă doare în cot? Pe mine mă doare în genunchi, ce-i drept.

Nu se mai poate, am lăsat prea mult problema asta de o parte și am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg la sală de durere, dar sunt fericită că deja am făcut prima ședință și mă simt ceva mai bine, vă țin la curent. Vă spun din tot sufletul, nu lăsați o durere nerezolvată”, a spus Viviana Sposub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *