Prima pagină » Actualitate » Viviana Sposub a dat vestea cea mare: „Voi fi mamă!”

Viviana Sposub a dat vestea cea mare: „Voi fi mamă!”

06 mart. 2024, 09:32,
BZI.ro, în Actualitate

Viviana Sposub a dat vestea cea mare după ce a fost plecată în America. Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar fosta prezentatoare a vorbit pentru prima dată despre dorința de a deveni mamă.

Viviana Sposub a dat vestea cea mare

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și lucrurile par să meargă foarte bine între cei doi.

Fanii se bucură să-i vadă din nou împreună pe cei doi îndrăgostiți, ba chiar se întreabă când vor face un nou pas în relația lor. Fosta prezentatoare a vorbit recent despre acest lucru, mărturisind că vrea să devină mamă.

Cei doi au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări în ultimele luni, dar acum se pare că Viviana și George se iubesc mai mult ca niciodată.

La scurt timp după ce s-au întors din America, Viviana a vorbit pentru prima dată despre dorința de a deveni mamă. Iubita lui George Burcea a dezvăluit că este înnebunită după copii și este sigură că va avea și ea, la un moment dat, însă nu știe dacă este cazul acum.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a spus Viviana Sposub.

După ce a stat în America, fosta prezentatoarea nu a exclus varianta de a se muta definitiv peste ocean, însă pentru moment are foarte multe lucruri care o țin legată de România, printre care familia și prietenii.

„Mi-aș dori foarte mult să trăiesc acolo dacă ar fi mai simplu de obținut o viză. Deocamdată am destule lucruri care mă țin în țară, prietenii, familia. Poate doar pe viitor să fac un pas care să fie definitiv”,  a menționat Viviana Sposub.

A moștenit frumusețea de la mama ei

Viviana Sposub are o relație extrem de apropiată cu familia ei, fapt ce reiese și din imaginile postate pe rețelele de socializare de către fosta prezentatoare. De curând, sora Vivianei, Bianca Sposub, a împlinit 33 de ani și și-a petrecut ziua de naștere în compania fostei prezentatoare TV și a mamei sale. Cele trei s-au aranjat, au mers într-un local din București și au profitat de momentele petrecute împreună.

Iubita lui George Burcea a postat un videoclip cu mama și sora ei pe Instagram, iar fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii, complimentându-le pe cele trei pentru felul în care arată.

Între Bianca Sposub și sora ei mai mică există o diferență de vârstă de 8 ani. Aceasta a preferat o carieră departe de lumina reflectoarelor și lucrează pentru o firmă de IT din Iași. Pentru că cele două surori seamănă izbitor, de multe ori au fost întrebate dacă sunt gemene. La drept vorbind, acestea au avut de unde moșteni frumusețea, după cum se poate observa în ultimul videoclip publicat de prezentatoarea TV pe Instagram.

Viviana Sposub a dat vestea cea mare după ce a fost plecată în America, fosta prezentatoare TV spunând că își dorește să fie mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *