Prima pagină » Cancan » Viviana Sposub a avut o relație cu Radu Ciucă în trecut! Ce s-a întâmplat înainte de George Burcea

Viviana Sposub a avut o relație cu Radu Ciucă în trecut! Ce s-a întâmplat înainte de George Burcea

25 ian. 2022, 10:49,
în Cancan

În prezent, este iubita actorului George Burcea, dar recent s-a aflat că Viviana Sposub a avut în trecut o relație cu Radu Ciucă, nimeni altul decât asistentul lui Cătălin Măruță. Povestea lor de iubire s-a consumat discret, departe de ochii lumii, înainte ca focoasa brunetă să participe la Ferma. Și totuși, asistentul lui Măruță precizează că de ceva vreme, Vivians Sposub a rupt orice relație cu el.

Viviana Sposub a devenit rapid o asistentă TV de succes după ce a participat la emisiunea Ferma, unde l-a și cunoscut pe actualul ei iubit. Ea a debutat în televiziune la Antena 1, după ce a absolvit cursurile şcolii Intact Media Academy. A trecut apoi la Pro TV, fiind coprezentatoare la Vorbește Lumea și concurentă la Ferma. În respectivul show s-a înfiripat și frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește și în prezent cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Și totuși, anterior ea a avut și o relație cu asistentul lui Cătălin Măruță.

Viviana Sposub a avut o relație cu Radu Ciucă

Radu Ciucă și Viviana Sposub au avut o poveste de iubire discretă, însă abia acum s-a aflat despre aceasta! Cu ocazia celui mai nou podcast găzduit de Cătălin Măruță pe YouTube, au ieșit la iveală o mulțime de secrete din viața frumoasei brunete.

Invitata oficială a fost vloggerița Mimi, care a anunțat că își va lansa și ea în curând o astfel de emisiune în mediul online. Ca un joc, Măruță i-a propus acesteia să îl aibă drept invitat pe Radu Ciucă, partenerul lui de emisiune de ani de zile. Cu această ocazie, Radu a dezvăluit că a cunoscut dragostea adevărată, că a fost înșelat de o altă femeie cu fostul ei iubit, dar și ce s-a întâmplat între el și Viviana Sposub, înainte că bruneta să meargă la Fermă, unde l-a cunoscut pe George Burcea.

„Cred că am trăit-o la un moment dat. Nu s-a terminat prea plăcut pentru mine, dar am trăit-o (n.r. – adevărata iubire). Am fost înșelat și am și aflat. Am crezut că pot trece peste, dar nu am reușit (n.r. – este vorba despre o altă iubită, nu Viviana). Ultima dată când am vorbit despre ea mi-a dat block pe Instagram. În continuare suntem blocați cred, așa că sunt ok cu asta. Are relație, e bine acum, acolo unde e, e mai bine așa”, a mărturisit Radu Ciucă.

Cine este de fapt Radu Ciucă

Potrivit paginii sale de Linkedin, Radu Ciuca este Video Editor/Video producer la Pro TV de 12 ani. Anterior, carismaticul personaj a lucrat pe poziţia de Video Editor la Antena 1, mai exact din luna aprilie 2006 până în lună martie 2008. Radu a stiudiat la Universitate Media Pro, secţia Regie Film – Regie şi producţie Film între anii 2008-2012. În urmă cu ceva timp, Cătălin Măruţa şi-a amintit despre un moment amuzant din platoul emisiunii sale care îl are protagonist tocmai pe Radu Ciucă.

„Colegul Radu Ciucă, burlacul emisiunii, de curând a fost surprins de actriţa Diana Sar, când l-a sărutat în direct… pentru ea a fost o probă de actorie, pentru el un moment inedit, iar pentru echipă un moment amuzant”, a precizat Cătălin Măruţă.

În altă ordine de idei, în afară de Ionuț Rusu, cu care a fost împreună în urmă cu mai mulți ani, Viviana Sposub a avut o relație și cu Radu Ciucă, despre care abia acum s-a aflat.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *