Prima pagină » Local » Viteza și neatenția au îndoliat o comună întreagă! Trei familii își plâng morții: „Mamă, ce durere îmi faci de ziua mea” – FOTO/VIDEO

Viteza și neatenția au îndoliat o comună întreagă! Trei familii își plâng morții: „Mamă, ce durere îmi faci de ziua mea” – FOTO/VIDEO

19 iun. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Viteza și neatenția au îndoliat o comună întreagă. Trei persoane, Paul Ionașcu (44 de ani), Mihaela Bocan (33 de ani) și Victor Ioja (59 de ani), și-au pierdut viața luni, 17 iunie 2024, în accidentul din localitatea Șcheia, comuna Alexandru Ioan Cuza. Familiile victimelor se pregătesc de înmormântare.

Viteza și neatenția au condus la o tragedie în comuna Alexandru Ioan Cuza

Paul Ionașcu și Mihaela Bocan se aflau împreună pe motocicletă în clipa fatidică. Ambii tineri și-au pierdut viața pe loc după ce motorul a acroșat un pieton și s-a oprit într-un cap de pod. Din spusele localnicilor, Paul Ionașcu circula cu o vitează foarte mare când l-a lovit pe Victor Ioja, care se pregătea să traverseze strada printr-un loc nesemnalizat. Cunoscuții și prietenii deplâng moartea lor prematură.

„Eu nu vă spun adio prieteni și colegii mei dragi! Veți rămâne veșnic în amintirea mea. Îngerii să vă aibă în paza lor. Dumnezeu să vă ierte și condoleanțe familiilor”, a postat un coleg de-a celor doi iubiți.

„Ați plecat mult prea devreme dintre noi, verișorii mei frumoși, aveați toată viața înainte. Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace, frumoșii mei”, a fost mesajul postat de o rudă a celor doi.

În momentul producerii accidentului rutier, mama lui Paul Ionașcu se afla în Iași. Cunoscuții acesteia s-au temut să-i dea vestea tragică, știind că femeia are mai multe probleme de sănătate. La o zi după accident, femeia a postat o poză cu fiul său, de la o aniversare, pe contul de Facebook, iar în dreptul acesteia a scris: „Mamă, ce durere îmi faci de ziua mea”. În data de 27 iunie, mama lui Paul Ionașcu urmează să împlinească 64 de ani. În acest an, fiul său nu o va mai putea felicita.

Nici Victor Ioja, pietonul acroșat de motocicletă, nu a avut nicio șansă. Bărbatul a fost lovit la cap. În urma sa au rămas trei copii și o familie îndurerată.

„Tată, aș vrea să fie o glumă de-a ta, cum făceai tu mereu glume, dar, din păcate, știu că nu e o glumă”, a precizat unul din fiii bărbatului.

Polițiștii ieșeni anchetează cauzele producerii accidentului mortal din Alexandru Ioan Cuza

Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal în acest caz, pentru a afla cum s-a produs tragedia.

„La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că în localitatea Șcheia a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 58 de ani s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă condusă de un bărbat de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicletă care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile. În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a transmis IPJ Iași ieri.

Comentarii
  • Mârlănia, ghiolbănia, ghiorțămia și prostia fără limite asta a îndoliat 3 familii. Asta se întâmplă când proștii și nesimțiții se cred deștepți !

  • Familiile le-au scris. Răposații ce au răspuns ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`