Prima pagină » National » Viteza l-a condus la moarte pe un tânăr de 22 de ani din Neamț! Medicii s-au chinuit minute bune să-l resuciteze – FOTO

Viteza l-a condus la moarte pe un tânăr de 22 de ani din Neamț! Medicii s-au chinuit minute bune să-l resuciteze – FOTO

10 aug. 2024, 20:10,
în National

Astăzi, în județul Neamț, un grav accident rutier a curmat viața unui tânăr de doar 22 de ani. Incidentul s-a petrecut pe drumul comunal 75, în localitatea Petrosu, unde tânărul, care se afla la volanul autoturismului său, a pierdut controlul vehiculului, răsturnându-se în afara carosabilului.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Neamț, accidentul a avut loc în jurul orei 16:40. Din primele verificări, s-a stabilit că tânărul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, ceea ce a dus la pierderea controlului asupra direcției de mers și, în cele din urmă, la ieșirea de pe șosea și răsturnarea vehiculului. Victima, originară din Petrosu, a rămas prinsă în mașină, în stare de inconștiență.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje de la SVSU Oniceni, Punctul de lucru Poienari și Detașamentul Roman, care au venit cu autospeciale de stingere, descarcerare și o ambulanță SMURD TIM. Pompierii au folosit echipamentele de descarcerare pentru a-l scoate pe tânăr din mașină, dar, din păcate, starea sa era deja critică.

Echipajul medical de pe ambulanța SMURD a inițiat imediat manevrele de resuscitare, însă eforturile lor au fost în zadar. Tânărul a fost declarat decedat la locul accidentului.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest tragic accident. Cazul este investigat sub suspiciunea de ucidere din culpă, în încercarea de a clarifica toate detaliile evenimentului.

„La data de 10 august a.c., în jurul orelor 16:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DC 75, în localitatea Petrosu.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 22 de ani conducea un autoturism pe DC 75, în localitatea Petrosu, nu ar fi adaptat viteza de deplasare și ar fi pierdut controlul asupra direcției, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se.”, a transmis Poliția Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *