Prima pagină » Sanatate » Vitamine pentru poftă de mâncare. Cum să adaugi câteva kilograme rapid

Vitamine pentru poftă de mâncare. Cum să adaugi câteva kilograme rapid

15 apr. 2022, 15:20,
în Sanatate

Tot mai multe persoane caută vitamine pentru poftă de mâncare pentru a adăuga kilograme în plus. În primul rând, trebuie să știi că dieta potrivită poate crește pofta de mâncare. Încearcă să mănânci mai des mese mai mici, în timp ce mănânci alimente și felurile de mâncare care vă plac cel mai mult. Actualizează în mod constant dieta, astfel încât să nu existe aversiune față de un anumit produs. Chiar dacă îți place felul de mâncare, nu îl mânca tot timpul.

De asemenea, trebuie să știi că mâncatul noaptea va duce la o scădere a nivelului de glucoză dimineața și, ca urmare, la o creștere a apetitului înainte de micul dejun. Folosește puțin mai mult condiment când gătești alimente. Înainte de a mânca, se recomandă să bei un pahar de suc acru. O cantitate mică de zahăr determină o creștere a nivelului de insulină, care stimulează apetitul, în timp ce un gust acru stimulează în mod reflex mucoasa. De asemenea, poți lua câteva linguri de suc de varză înainte de mese. Unii specialiști recomandă să mănânci o felie de lămâie proaspătă sau 50-100 mg de soluție de acid ascorbic înainte de masă. Poți mânca 1 măr mic acru înainte de mese. De asemenea, trebuie să știi că un rol important în stimularea apetitului îl joacă reacția noastră la o masă frumos așezată.

copil care priveste spre farfuria cu mancare si este lipsit de pofta

Există preparate speciale pe lângă vitamine care te vor ajuta la creșterea apetitului

Vitamine pentru poftă de mâncare. Recomandările specialiștilor

Dacă dorești să îți crești apetitul, asigură-te că începi să iei vitamine complexe. Vitamina B12 și acidul ascorbic cresc pofta de mâncare deosebit de bine. De remarcat că, uneori, deficitul de vitamine este cel care duce la scăderea apetitului. Trebuie să știi faptul că, înainte de a recurge la medicamente pentru creșterea poftei de mâncare, este necesar să excluzi bolile care pot cauza apetit scăzut.

Cele mai frecvente boli care provoacă o lipsă de poftă de mâncare sunt gastrita și alte boli ale tractului digestiv, boală de ficat, depresie și alte boli psihice, infecții și boli oncologice.  În plus, anumite medicamente pot reduce pofta de mâncare. Printre acestea se numără antibioticele, precum și fumatul sau abuzul de alcool.

femeie care priveste spre farfuria cu mancare si este lipsit de pofta

Trebuie să știi faptul că, înainte de a recurge la medicamente pentru creșterea poftei de mâncare, este necesar să excluzi bolile care pot cauza apetit scăzut

După ce ai descoperit cauza apetitului scăzut, trebuie să o elimini. Schimbă modul sau dieta, stabilește în casă o atmosferă calmă, liniștită. Dacă refuzul de a mânca este cauzat de motive serioase, precum droguri sau stres sever ar trebui să consulți un psihiatru.

Remedii naturiste și medicamente din farmacii pentru a crește apetitul

Există preparate speciale pe lângă vitamine care te vor ajuta la creșterea apetitului. Nu trebuie să ți le prescrii fără a consulta un medic, deoarece orice medicament are contraindicații și efecte secundare. Unele pastile sunt prescrise pentru a rezolva problema chiar și pentru copii.

femeie care priveste spre farfuria cu mancare si este lipsit de pofta

Înainte de a mânca, se recomandă să bei un pahar de suc acru

Există, de asemenea, și  metode de medicină tradițională care sunt aplicate cu succes problemei luate în considerare. În primul rând, aceasta este utilizarea anumitor produse, precum soiuri acide de mere, portocale, ananas, grepfrut, castraveți murați și roșii. Din cele mai vechi timpuri, bunicii noștri foloseau  varza murată și murăturile în general la orice masă. De asemenea, și lămâia contribuie la creșterea poftei de mâncare.

Astfel, pe lângă administrarea unor vitamine pentru poftă de mâncare sunt pe larg folosite unele decocturi pentru a stimula apetitul. Foarte eficient este un decoct de pelin sau tinctură de rădăcină de păpădie. Acestea se consumă în cantitate de o treime dintr-un pahar de trei ori pe zi. Se dovedește a fi foarte eficientă, conform specialiștilor, infuzia din petale de floarea soarelui.

persoana care ii intinde o furculita cu peste unei femei iar ea refuza sa manance

Cele mai frecvente boli care provoacă o lipsă de poftă de mâncare sunt gastrita și alte boli ale tractului digestiv, boală de ficat, depresie și alte boli psihice, infecții și boli oncologice


Leacuri băbești pentru bătături: Cum să scapi de durere în mod natural

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`