Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Vitamine împotriva virusurilor. Cele mai eficiente
Vitamine împotriva virusurilor. Cele mai eficiente

Vitamine împotriva virusurilor. Cele mai eficiente

28 sept. 2020, 14:57,
în WoW!

Cel mai cunoscut expert în boli infecţioase, dr. Anthony Fauci, spune că două vitamine pe care le ştim pot întări sistemul imunitar. Astfel, avem o protecţie sporită faţă de răceală, gripă şi chiar şi coronavirus. Iată care sunt cele mai bune vitamine împotriva virusurilor.

El ne recomandă să consumăm vitamnele C şi D cu atât mai mult cu cât a început şcoala, iar copiii sunt expuşi şi mai mult riscurilor. Iată ce spune dr. Anthony Fauci despre suplimentele cu vitaminele C şi D:

“Dacă sunteţi deficitar în vitamina D, acest lucru are un impact asupra susceptibilităţii dumneavoastră la infecţie. Vă recomand pentru că şi eu am luat. Cealaltă vitamina pe care o iau oamenii este vitamina C, deoarece este un antioxidant bun, aşa că dacă oamenii vor să ia un gram de vitamina C, ar fi bine”.

Conform studiilor efectuate de acest expert în boli infecţioase, se pare că cele două vitamine reprezintă un real scut împotriva virusurilor.

Vitaminele, scut anti coronavirus

Există nişte cercetări făcute recent care arata pericolul la care suntem expuşi când avem deficienţa de vitamina D. Se pare că suntem predispuşi mai ales la boli respiratorii, cum ar fi inclusiv COVID-19. Acest lucru i-a făcut pe unii oameni de ştiinţă să aprofundeze problema. Totuşi, descoperirile lor sunt oarecum controversate. Iată, pe scurt, ce se poatr spune deficienţa de vitamina D:

  • risc mai mare de infecţie severă dacă vitamina D ne lipseşte din organism sau nu e într-o cantitate satisfăcătoare;
  • lunile de iarnă sunt principala perioada când avem deficienta. De ce? Pentru că organismul uman produce vitamina D că răspuns la expunerea faţă de lumină solară;
  • persoanele cu pielea mai închisă la culoare au nevoie de mai multă vitamina D. Motivul îl constituie faptul că melanina încetineşti procesul de producere a ei.

Produse care promit că întăresc sistemul imunitar

Oamenii de ştiinţă atrag atenţia şi asupra unor produse despre care se spune că pot întări sistemul imunitar. Unul dintre ele este dioxidul de clor. Totuşi el, fiind de fapt un inalbtor industrial, provoacă tensiune arterial extrem de mică, insuficienţă hepatică şi nu numai.
Cât despre argintul coloidal, ei bine, nu există dovezi că funcţionează foarte bine. Mai mult, în alternanta cu medicamentele clasice, poate provoca leziuni renale şi chiar poate colora pielea în albastru-gri.
Nici măcar remediile naturiste nu sunt eficiente în întărirea sistemului imunitar, pentru a face faţă coronavirusului, conform dr. Fauci.

“Oricare dintre celelalte preparate şi ierburi nu le recomand.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *