Prima pagină » National » Virgil Popescu, după ce George Simion l-a bruscat în Parlament: „Nu suntem în perioada interbelică” – VIDEO
Virgil Popescu, după ce George Simion l-a bruscat în Parlament: „Nu suntem în perioada interbelică” - VIDEO

Virgil Popescu, după ce George Simion l-a bruscat în Parlament: „Nu suntem în perioada interbelică” – VIDEO

07 feb. 2022, 17:44,
în National

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că nu se teme de George Simion (copreședintele AUR), care l-a bruscat în Parlament, în timpul moțiunii.

„Colegii mei se vor reuni astfel încât să nu se mai întâmple așa ceva. În această sesiune lucrurile revin la unele lucruri la care nu mă simt bine în largul meu. Un alt coleg a fost bruscat în sesiunea trecută. Chestorii sunt tot colegi de-ai noștri. În semn de protest nu voi mai prezenta. O să depun în scris răspunsul la moțiune.

Nu e vorba de teamă, ci de tras un semnal de alarmă, că nu suntem în perioada interbelică, o perioadă de tristă amintire”, a spus Popescu, în fața jurnaliștilor.

Scandal în ședința de plen în timpul dezbaterii moțiunii împotriva ministrului Virgil Popescu

Ședința de plen a Camerei Deputaților în care se dezbătea moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei a fost închisă după ce copreședintele AUR, George Simion, s-a dus la pupitrul la care vorbea demnitarul, l-a luat de ceafă și de braț și i-a urlat în față că este un hoț. Virgil Popescu i-a spus lui George Simion că este un prost și a încercat să-l îndepărteze. După citirea moțiunii simple, ministrul PNL al Energiei, Virgil Popescu, a luat cuvântul de la tribună să răspundă acuzațiilor și să explice situația din energie.

Din bănci, George Simion îi striga că este un hoț. „Pot sa-i spun dlui Simion sa-i ceara lui Putin sa ieftineasca gazul?”, a zis Popescu, vizibil deranjat de zgomotul făcut de Simion. În acel moment, co-președintele AUR a urcat la tribună, a pus mâinile pe ministru și și-au strigat reciproc „Esti un hot” si „Esti un prost”. „Hai,hai, hai, lovește-mă!”, i-a mai spus ministrul Energiei lui George Simion.

George Simion, după ce l-a bruscat pe Virgil Popescu

George Simion a recunoscut că a greșit, după incidentele din plenul Camerei Deputaților, când l-a bruscat cu forța pe Virgil Popescu, ministrul Energiei. Simion a pus mâna, la interviurile acordate presei, și pe o jurnalistă, iar aceasta s-a declarat deranjată de gestul deputatului. În sprijinul femeii a sărit un alt jurnalist, care i-a cerut liderului AUR să ia mâna de pe jurnalistă.

”Îmi pare, într-un fel, rău, dar unui hoț trebuie să îi spui că e hoț. Nu e normal ce am făcut. Coaliția PNL-PSD îl apără pe acest hoț. O să analizeze Regulamentul Camerei Deputaților. Îmi pare rău pentru că nu trebuia să mă duc să strigăm, în același timp, la microfon. Nu pot să îmi cer, în fața unui hoț, scuze. Sunt de acord cu orice sancțiune și mi se pare justificată, dar voi spune adevărul, un hoț e hoț. Trebuie să fiu sancționat, dar nu îmi pare rău.”, a spus George Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024