Prima pagină » Actualitate » Virgil Popescu depune o plângere penală împotriva lui George Simion

Virgil Popescu depune o plângere penală împotriva lui George Simion

08 feb. 2022, 11:19,
BZI.ro, în Actualitate

A fost scandal luni în Parlamentul României în momentul în care ministrul Energiei intervenea pe moţiunea simplă. Liderul AUR a ajuns la prezidiu unde s-a dus către ministrul Energiei pentru a-i oferi câteva replici. În aceste momente, Virgil Popescu a anunțat că depune o plângere penală împotriva lui George Simion.

Ministrul Energiei este de părere că în intervenția lui George Simion a întrunit mai multe condiții necesare unei plângeri penale. Virgil Popescu a postat pe o reţea de socializare solicitarea către Parlament pentru a avea acces la filmările din plen.

Virgil Popescu a anunțat că depune o plângere penală împotriva lui George Simion

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Virgil Popescu a menționat faptul că a solicitat Camerei Deputaților o copie de pe înregistrările din ședința cu scandal din Parlament pentru a depune o plângere penală împotriva lui George Simion:

„Am depus o adresă la Camera Deputaților în atenția Secretarului General și al membrilor Biroului Permanent prin care i-am anunțat că voi depune o plângere penală la adresa deputatului George Simion, prin care i-am rugat să îmi pună la dispoziție filmarea integrală a incidentelor petrecute”, a fost mesajul lui Virgil Popescu, publicat mar’i pe pagina sa de Facebook.

Scandal în Parlamentul României, între Virgil Popescu și George Simion

Vă aducem aminte faptul că în Parlamentul României a izbucnit un scandal în toată regulă în momentul în care Virgil Popescu avea o intervenție legată pe moțiunea simplă la care era supus. Într-un moment în care ministrul Energiei i-a replicat lui Simion că trebuie să vorbească cu Vladimir Putin pentru a ieftini gazele din România, liderul AUR s-a apropriat de prezidiu și a devenit extrem de nervos. Acesta s-a apropria de Virgil Popescu și l-a apucat de umăr spunându-i că este un hoț.

Pe de altă parte, Virgil Popescu l-a făcut prost pe George Simion. Oricum, întreg scandalul a dus la întreruperea ședinței din Parlamentul României, iar ministrul a menționat, imediat după întrerupere că nu dorește să mai ia parte la ședință.

Virgil Popescu: Pot să îi spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul?” a fost replica ce l-a enervat pe Simion.

Comportamentul agresiv pe care l-a avut astăzi (n.red ieri, 07 februarie 2022) liderul AUR George Simion la adresa mea nu are nicio scuză. Vorbim de o formă de violență manifestată în Parlamentul României, la adresa unui ministru. Dar nu contează atât de mult dacă sunt ministru. Vorbim aici de manifestări de violență verbală la adresa altui om, de instigare la ură, la nesupunere, la un comportament irațional. (…) menționa Virgil Popescu.

Nu este primul scandal în care este implicat liderul AUR, George Simion. Vă aducem aminte faptul că în urmă cu câteva săptămâni, în momentul în care Nicușor Dan era în Parlamentul României a fost însoțit de George Simion care i-a adresat mai multe insulte, luându-l de umeri. La acel moment, George Simion a afirmat faptul că i s-a părut că Nicușor Dan este în depresie și că ar trebui să apeleze la ajutorul unui specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *