Prima pagină » Cultural » Virgil Ianțu, dezvăluiri neașteptate despre copii și viața de familie. ,,Mi-a lăsat un gust amar…”

Virgil Ianțu, dezvăluiri neașteptate despre copii și viața de familie. ,,Mi-a lăsat un gust amar…”

14 iul. 2023, 09:26,
în Cultural

Virgil Ianțu a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre copii și viața de familie. Faimosul prezentator tv are o familie superbă cu care se mândrește. Dincolo de cariera de succes în televiziune și de lumina reflectoarelor, Virgil Ianțu este extrem de discret când vine vorba de planul personal. Iată cum este acesta în ipostaza de soț și tată.

Virgil Ianțu, dezvăluiri neașteptate despre copii și viața de familie

Vrgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Virgi Ianțu se declară un bărbat împlinit la vârsta de 52 de ani. Faimosul prezentator tv are o fiică superbă, pe Jasmina, cu care se înțelege de minune.

Virgil Ianțu regretă că nu are mai mulți copii, însă se bucură din plin de viața de familie. Acesta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fata sa, pasionată de muzică.

„Ascultă multă muzică şi asta mă bucura foarte tare. Ce mai face ea interesant (şi sănătos!) este că ascultă nu doar muzica generaţiei ei, ci parcurge perioade muzicale diferite. Dacă vorbim despre talent… e grav. Este extrem de talentată, are o ureche excelentă şi un glas cu o tehnică intuitivă rară – şi nu sunt un tată nebun, care şi-ar lăuda fata din orgoliu”, a declarat Virgil Ianțu.

În prezent, acesta se dedică vieții de familie și reușește de minune să îmbne profesia cu planul personal. Prezentatorul tv se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Ce spune prezentatorul despre partenera sa de viață

Virgil Ianțu formează de mulți ani un cuplu cu Roxana, femeia care i-a dăruit un copil. Cei doi au avut parte de mult provocări în relație, dar nu s-au gândit niciodată la despărțire. Virgil Ianțu și partenera sa nu s-au căsătorit până acum, deși au fost la un pas să facă nuntă.

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar. Am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte.”, a declarat prezentatorul tv.

Virgil Ianțu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera sa de viață.

,,E un om extrem de săritor. Câteodată îi zic că își consumă toată energia, e foarte frumos ce face, dar și somatizează ce face că o apucă nesomnul cu gândurile dacă nu e rezolvat ceva. Cu toate lucrurile din jurul ei mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi.”, a mai precizat acesta.

Virgil Ianțu are o familie frumoasă cu care se mândrește. Faimosul prezentator tv se declară un bărbat împlinit și se bucură din plin de rolul de soț și tată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024