Prima pagină » Sport » Virgil Ghiță și Bogdan Țîru sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali îi vrea neapărat la FCSB și pentru care nu se uită la bani
Virgil Ghiță și Bogdan Țîru sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali îi vrea neapărat la FCSB și pentru care nu se uită la bani

Virgil Ghiță și Bogdan Țîru sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali îi vrea neapărat la FCSB și pentru care nu se uită la bani

16 iul. 2020, 04:00,
în Sport

Finanțatorul Gigi Becali vrea să-i transfere la FCSB pe Virgil Ghiță și Bogdan Țîru.

FCSB a bifat deja două transferuri pentru sezonul viitor, marea lovitură fiind reprezentată de Sergiu Buș (27 de ani), dar Gigi Becali a mai promis achiziții. Primul fotbalist „rezolvat” a fost Marius Briceag.

Finanțatorul a spus că va aduce cel mai probabil doi fundași centrali și i-a transmis lui MM Stoica în ce țări din străinătate să caute. Becali are însă un principiu de la care nu se abate. Vrea să aducă la echipă doar fotbaliști pe care-i cunoaște, pe care să-i mai fi văzut la lucru.
De aceea, milionarul se orientează, în proporție de 95%, pe fotbaliști din Liga 1. Acum, Becali vrea să facă din nou FCSB o echipă puternică, capabilă să se bată la titlu, așa că a pus ochii pe doi super-fundași.

Cine sunt cei doi fundași centrali doriți de Gigi Becali la FCSB

Virgil Ghiță (22 de ani), de la Viitorul, și Bogdan Țîru (26 de ani), de la Jagiellonia (Polonia), sunt cei doi fotbaliști care-l încântă pe Becali prin fiecare evoluție și pentru care este dispus să scoată din buzunar o sumă importantă.

„Am spus eu că nu mă mai interesează performanța, dar am zis așa, la supărare. Vreau ca la anul să fim ca Juventus, să nu mai avem nicio emoție la campionat, să dominăm, așa că voi face și transferuri. Voi mai aduce cu siguranță un fundaș central. De fapt, chiar doi, pentru că avem nevoie. În plus, ne trebuie un lot competent, pentru că vor fi multe meciuri sezonul viitor”, a spus Becali, la conferința de prezentare a lui Sergiu Buș.

Așadar, Becali vrea ca FCSB să aibă din sezonul viitor cuplul de fundași centrali Țîru – Ghiță. Rămâne de văzut dacă polonezii vor fi de acord să se despartă de Țîru și, bineînțeles, dacă jucătorul va fi de acord cu transferul. Se pare că pentru acest fotbalist, Becali ar trebui să le achite polonezilor suma de un milion de euro, susține Pro Sport.

Toni Petrea este noul antrenor de la FCSB! Componența staff-ului tehnic

FCSB a anunțat, prin intermediul unui comunicat emis pe site-ul oficial, că Toni Petrea, fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf, este noul antrenor principal al echipei, înlocuindu-l pe Bogdan Vintilă.
Toni Petrea va avea la FCSB un staff format din Thomas Neubert, Horea Codrean, preparator fizic, Ovidiu Petre, analist, și Marius Popa, antrenori cu portarii.
Toni Petrea revine, astfel, la FCSB, club la care a mai lucrat, din postura de antrenor secund al lui Laurențiu Reghecampf, în perioada 2012-2014 și în 2016.

Primul meci pentru Toni Petrea în rolul de antrenor principal la FCSB este programat sâmbătă, de la ora 21:00, împotriva celor de la CFR Cluj.
După meciul cu CFR Cluj, FCSB, cu noua conducere tehnică, va juca pentru primul trofeu după o pauză de patru ani, în finala Cupei României, împotriva lui Sepsi.
Noua conducere tehnică preia FCSB de pe locul cinci în clasamentul Ligii 1, la un punct în spatele celor de la Botoșani, care ocupă ultima poziție care asigură, din campionat, calificarea în Europa League.
Bogdan Argeș Vintilă va rămâne la FCSB, dar pe post de antrenor principal la echipa a doua, în Liga 3.

Cum a reacționat Bogdan Vintilă după ce Gigi Becali a spus public „am dat un ordin și o să-l execute”

Gigi Becali a spus că Vintilă a acceptat acest rol după ce a urmărit conferința de prezentare a lui Sergiu Buș, unde patronul FCSB a spus public că îi oferă postul de antrenor la FCSB II:

„Bogdan Vintilă a văzut interviul meu și a zis că acceptă să meargă la echipa a doua. A venit azi ca să-și ia rămas bun de la jucători, să le mulțumească”, a spus Gigi Becali, miercuri, la baza din Berceni.
Gigi Becali a rezolvat problema antrenorului la FCSB și l-a anunțat pe Toni Petrea ca „principal”. Bogdan Vintilă (48 de ani) era antrenor principal la FCSB din 23 august 2019, timp de 32 de partide.

Gigi Becali a spus marți că Vintilă îi va asculta comanda: „Eu așa am dat ordinul și o să-l execute. Nu crezi? Eu așa zic. El a zis că a vorbit cu duhovnicul și i-a spus: bă, te duci la Becali și faci ce spune el. Asta înseamnă ascultare în Biserică. El face ce spune stăpânul. Și el o să asculte, că e cuminte. O să vedeți, o să fie cuminte, în sens duhovnicesc. Lucrează toată viața mea și niciodată nu-l dau afară”, a spus Becali, în urmă cu 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *