Prima pagină » Local » Viorica Macovei, între om și artist. Ce proiecte de suflet pregătește interpreta – GALERIE FOTO

Viorica Macovei, între om și artist. Ce proiecte de suflet pregătește interpreta – GALERIE FOTO

25 ian. 2023, 02:00, 1 ,
Elena DÎNCEANU în Local

Viorica Macovei, între om și artist, între muzică și viața de zi cu zi. Pentru îndrăgita artistă, anul 2023 a început la fel de plin, așa cum 2022 s-a și terminat, cu proiecte care mai de care mai frumoase, atât pe plan muzical, cât și pe cel personal

Îndrăgita interpretă de muzică populară este una dintre cele mai apreciate artiste de folclor din România, dar, pe lângă viața de cântăreață, vedeta duce o viață privată frumoasă, alături de familia sa, plină de credință și liniște. Dincolo de cariera muzicală, dincolo de reflectoare, Viorica Macovei se implică în diferite campanii de caritate care aduc o rază de lumină în viețile oamenilor aflați în nevoie.

Un cor de preoti cantand pe o scena cu steaguri in mana,iar pe ecran fiind afisata o imagine pentru o campanie de caritate

Pe lângă proiectele muzicale, artista desfășoară și activități de caritate, care au ca destinație, viața.

Viorica Macovei, între om și artist. Viața dincolo de reflectoare

Viorica Mcovei alaturi de sotul ei, aratand verigheta de pe mana acestuia

Pe lângă viața de cântăreață, vedeta duce o viață privată  frumoasă, alături de familia sa, plină de credință și liniște

După cum bine se știe, Viorica Macovei este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din țară, cu o carieră longevivă și impresionantă, însă nu prea mulți îi cunosc și viața dincolo de scenă. Interpreta se declară o femeie împlinită, chiar dacă viața îi este una plină de dimineață și până noaptea. Pe lângă proiectele muzicale, artista desfășoară și activități de caritate, care au viața ca destinație.

„Acum sunt implicată în activități de caritate. Recent, împreună cu soțul meu am început desfășurarea unei campanii de caritate, «Donează pentru viață». Vrem să cumpărăm un aparat de ventilație neonatal, însă suntem abia la jumătatea drumului cu strângerea de fonduri și mai avem nevoie măcar de încă 10.000 de euro pentru a-l cumpăra „, declară Viorica Macovei, din județul Suceava.

Viorica Macovei a spus pentru reporterii BZI care este proiectul de suflet în 2023.

„Proiectul de suflet este clar acesta, «Donează pentru viață», deoarece este proiectul pentru care mă zbat, atât eu, cât și soțul meu, dar și echipa de oameni, câțiva oameni, o mânuță de oameni pe care îi avem pentru a salva copiii născuți prematur”, menționează cântăreața.

Toată această determinare a plecat din momentul în care artista trebuia să o aducă pe lume pe fiica sa, Sofia, și a văzut cum o asistentă medicală încerca să salveze viața unui mic luptător cu un aparat de ventilație manual.

Viorica Macovei stand sprijinita de un pervaz cu mana la tampla

În ceea ce privește activitatea pe plan profesional, artista a declarat că 2023 va fi un an plin

Viorica Macovei, totul despre cariera muzicală

Viorica Macovei rezemata de lemn

Interpreta spune că, cu ajutorul lui Dumnezeu se vor face toate și că va răzbi și în acest an

Îndrăgita cântăreață de muzică populară are o carieră impresionantă, iar apariția ei pe scenă este așteptată mereu cu entuziasm. Aceasta știe de fiecare dată cum să-și încânte publicul cu vocea sa deosebită și prin cântecele sale bucovinene. Pentru frumoasa artistă, 2022 a fost un an aglomerat, un an cu multe realizări, dar nici 2023 nu se anunță mai rău. Interpreta spune că se vor face toate cu ajutorul lui Dumnezeu și că va răzbi și în acest an. La fel cum, pe plan privat, artista are zeci de proiecte în desfășurare, nici pe plan profesional nu e mai prejos.

„Eu sunt într-o continuă mișcare. Sărbătorile de iarnă au fost pline. Lumea m-a putut vedea în calitate de jurat la televiziunea publică, la emisiunea pentru tinere talente, «Vedeta familiei», în calitate de prezentator, alături de Gelu Voicu, deci tot timpul sunt implicată într-o multitudine de proiecte“, menționează artista.

În ceea ce privește activitatea pe plan profesional, artista a declarat că 2023 va fi un an plin de proiecte frumoase alături de oameni cunoscuți ai muzicii populare românești.

„Sunt multe proiecte la care mă gândesc, colaborări, am un duet frumos pe care o să-l lansez în curând cu Robert Târnăveanu de la Sibiu, mai am încă un duet care urmează să fie lansat cu Ion Paladi. Sunt foarte multe proiecte frumoase, iar pe lângă astea am foarte multe concerte în străinătate, după care încep evenimentele private, iar Iașul rămâne unul dintre orașele fruntașe, unde oamenii aleg să mă invite la cele mai importante evenimente din viețile lor“, adaugă Viorica Macovei.

Artista a mai adăugat și faptul că între a fi om și a fi artist nu e mare diferență, atâta timp cât alături îi ai pe cei dragi, prietenii, care și ei sunt importanți, dar și credința în bunul Dumnezeu.

Comentarii
  • Ar trebui exclusa si interzisa pe orice scena oficiala! Recent a facut TERCI Imnul Romaniei la Piatra Neamt si apoi se ruga la Dumnezeu sa nu fie amendata cu 5000 de lei pentru defaimarea cantecului reprezentativ al Romaniei oriunde in lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`