Prima pagină » Cultural » Viorica Macovei are o biografie surprinzătoare. Ce secrete ascunde frumoasa interpretă de folclor

Viorica Macovei are o biografie surprinzătoare. Ce secrete ascunde frumoasa interpretă de folclor

22 aug. 2022, 10:20,
în Cultural

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Viorica Macovei are o biografie surprinzătoare. Artista are o carieră de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta este discretă când vine vorba de viața privată. Iată ce secrete ascunde frumoasa interpretă de folclor.

Viorica Macovei, artista cu o biografie impresionantă

Frumoasa Viorica Macovei este una dintre cele mai apreciate artiste de folclor din România. Aceasta are o carieră impresionantă în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Cântăreața cucerește publicul cu vocea sa deosebită și zâmbetul fermecător. Viorica Macovei se declară o femeie împlinită pe plan profesional, iar în viața privată radiază de fericire alături de soțul ei.

Viorica Macovei și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă, însă puțini sunt cei care știu că artista își dorea să se facă măicuță. Aceasta avea în curtea casei un clopot și o toacă. Încă din copilărie, vedeta a participat la numeroase concursuri de folclor și a obținut numeroase premii.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Viorica Macovei are o familie frumoasă de care este tare mândră. Artista are o căsnicie longevivă și se bucură din plin de rolul de mămică. Deși de-a lungul timpului au apărut zvonuri că artista s-ar afla la un pas de divorț, aceasta a negat cu vehemență presupunerile apărute și se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

De viața de familie se bucură din plin și celebra prezentatoare Magda Pălimariu. Vedeta a devenit de curând mamă pentru prima oară și este mai fericită ca oricând alături de partenerul ei de viață. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Sonia Argint Ionescu. Aceasta a ajuns la divorț, dar a rămas în relații bune cu fostul soț.

Ce spune frumoasa interpretă de folclor despre soțul ei

Viorica Macovei are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și se bucură din plin de rolul de mămică. Artista are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, Daniel Vasiliu, de care este tare mândră. Îndrăgita cântăreață este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, Viorica Macovei a oferit câteva detalii inedite despre viața de cuplu.

,,În public cel puțin suntem foarte echilibrați, foarte așezați, dar acasă ne comportăm precum niște copii și atât de frumos este. Pentru că dacă ești natural simți viața altfel, așa cum este ea.”, a declarat artista.

Viorica Macovei radiază de fericire de când este mamă și recunoaște că este răsfățată de partenerul ei de viață. Interpreta de folclor este activă și pe rețelele de socializare, iar fotografiile sale au un număr impresionant de urmăritori. Artista este atentă la fiecare apariție publică și atrage privirile tuturor când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta a încercat mereu să fie departe de scandalurile din showbiz-ul autohton și vorbește rar despre omul din spatele scenei.

Viorica Macovei are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă. Cântăreața cu o biografie uimitoare se declară o femeie împlinită la vârsta de 37 de ani și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`