Prima pagină » Cancan » Viorica Macovei a fost la un pas de divorț? Ce spune frumoasa artistă despre partenerul ei de viață

Viorica Macovei a fost la un pas de divorț? Ce spune frumoasa artistă despre partenerul ei de viață

02 mai 2022, 10:31,
în Cancan

Multă lume se întreabă dacă Viorica Macovei a fost la un pas de divorț. Îndrăgita interpretă de muzică populară este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Cu o carieră de succes și o familie superbă, Viorica Macovei se declară o femeie fericită și împlinită.

Dincolo de zâmbetul afișat și energia de pe scenă, cântăreața a trecut prin momente extrem de grele și a avut parte de multe provocări pe plan personal. Iată ce spune frumoasa artistă despre partenerul ei de viață.

Viorica Macovei nu s-a gândit niciodată la divorț

Celebra cântăreață de muzică populară Viorica Macovei are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și o fetiță de care este tare mândră. În anul 2015, artista s-a căsătorit cu Daniel Vasiliu, un fost consilier județean din Neamț. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton și se afișează destul de rar la evenimentele mondene.

În pofida zvonurilor apărute la un moment dat în spațiul public, că Viorica Macovei s-ar afla la un pas de divorț de soțul ei, aceasta se declară o femeie fericită alături de copil și de partenerul ei de viață. Mai mult, artista are doar cuvinte de laudă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima și care o susține necondiționat.

Pasionată de muzică, Viorica Macovei a cucerit publicul de la o vârstă fragedă și și-a construit o carieră artistică impresionantă. În prezent, aceasta se bucură de aprecierea unui public numeros și se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă.

O altă artistă care a avut parte de momente grele în viața de cuplu este Diana Matei. Aceasta a depășit toate situațiile tensionate împreună cu partenerul ei de viață, iar în prezent se bucură din plin de viață la vârsta de 40 de ani. Și frumoasa cântăreață de folclor Raluca Diaconu a avut parte de provocări în viața privată. Sora celebrei Theo Rose a trecut printr-un divorț dureros și a fost la un pas de depresie.

În prezent, Viorica Macovei se dedică familiei ei frumoase și carierei de care este tare mândră. Artista este iubită de public și apreciată pentru vocea sa deosebită.

Ce spune îndrăgita artistă despre soțul ei

Viorica Macovei are doar cuvinte de laudă despre partenerul ei de viață și a recunoscut în repetate rânduri că este răsfățată de soț. Bărbatul nu ezită să își surprindă soția cu cadouri scumpe sau vacanțe în locuri spectaculoase. Cei doi au împreună o fetiță și se declară mai fericiți ca oricând.

În pofida momentelor tensionate din căsnicie, aceștia au trecut cu bine peste orice problemă și se bucură din plin de viață. Puțini sunt cei care știu că Daniel Vasiliu, soțul Vioricăi Macovei, a fost la un pas de moarte. Acesta și-a riscat viața după ce a încercat să salveze două adolescente de la înec.

Viorica Macovei a dezvăluit cum este căsnicia ei alături de Daniel, oferind detalii inedite din viața de cuplu.

,,În public cel puțin suntem foarte echilibrați, foarte așezați, dar acasă ne comportăm precum niște copii și atât de frumos este. Pentru că dacă ești natural simți viața altfel, așa cum este ea.”, a mărturisit artista.

Celebra cântăreață și soțul ei se afișează destul de rar la evenimentele mondene, aceștia dorind să țină familia departe de ochii curioșilor. O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Florentina Fântânaru. Aceasta are o poveste de viață impresionantă și ascunde suferințe greu de imaginat.

Cu toate că a trecut prin situații tensionate în viața de cuplu, Viorica Macovei nu s-a gândit niciodată la divorț. Îndrăgita interpretă de foclor are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită alături de soț și de copil.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`