Prima pagină » Radio » Actualitate » Viorica de la Clejani suferă de o boală metabolică: „Nu mi-aș fi dorit să slăbesc”

Viorica de la Clejani suferă de o boală metabolică: „Nu mi-aș fi dorit să slăbesc”

20 feb. 2023, 12:40,
BZI.ro, în Radio

Viorica de la Clejani, care a împlinit recent 50 de ani, a dezvăluit că suferă de o boală metabolică, motiv pentru care a slăbit vizibil. Invitată la o emisiune TV, aceasta a precizat și cum face față acestei afecțiuni destul de grave. Viorica de la Clejani a mai mărturisit că a fost nevoită să-și schimbe stilul de viață, drept pentru care a pierdut în greutate.

Nu demult, Viorica de la Clejani susținea că se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, ca urmare a dietelor drastice ținute în ultimii ani. Artista spunea că a avut dureri de ficat, iar rezultatele analizelor medicale nu au fost prea bune. Totodată, aceasta a aflat că are un fibrom uterin, pe care încearcă să-l țină sub control, pentru a nu ajunge pe masa de operație.

Viorica de la Clejani suferă de o boală metabolică

În urmă cu o săptămână, pe 13 februarie, Viorica, soția lui Ioniță de la Clejani, a împlinit 50 de ani. Artista a dezvăluit acum faptul că suferă de diabet. Din acest motiv, artista trebuie să respecte un regim alimentar destul de strict, lucru care a ajutat-o să slăbească în ultima vreme. Însă problemele nu s-au oprit aici pentru cunoscuta căntăreață, căci a fost nevoită să petreacă ore bune și în cabinetul medicului stomatolog, acolo unde a trecut prin mai multe intervenții chirugicale.

În urma unor controale și analize medicale, Viorica de la Clejani a aflat că suferă de diabet. După primirea diagnosticului, artista a fost nevoită să reducă drastic consumul de zahăr și să facă mari schimbări în regimul alimentar. Artista spune că noul ei stil de viață a ajutat-o să slăbească considerabil, deși se simțea fericită în pielea ei și nu și-ar fi dorit să piardă în greutate.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a explicat Viorica de la Clejani.

Operație de patru ore la stomatolog

Pe lângă diagnosticul de diabet, Viorica de la Clejani s-a confruntat în ultimul timp și cu probleme dentare. Artista spune că a petrecut multe ore în cabinetul stomatologic, având în vedere că a trecut prin două adiții de os și cinci implanturi. Și totuși, problemele din ultima perioadă nu i-au scăzut moralul artistei, aceasta susținând că va avea un zâmbet mai frumos și mai străclucitor până la sfârșitul anului.

„Am ajuns în faza în care am făcut două adiții de os și cinci implanturi. Dacă m-ați fi văzut acum două săptămâni, aveam un cap de zece ori mai mare. Patru ore a durat operația. Tot anul acesta o să merg la stomatolog, să-mi fac cei mai frumoși dinți”, a mai spus Viorica de la Clejani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *