Prima pagină » Cancan ultimă oră » Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Fulgy a primit condamnare definitivă la închisoare: „Să-ți ții gura!”

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Fulgy a primit condamnare definitivă la închisoare: „Să-ți ții gura!”

11 nov. 2022, 18:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fulgy, fiul cel mic al familiei Clejanilor, a fost condamnat la doi ani de pușcărie pentru tâlhărie. Acesta a clarificat, în urmă cu doar o zi, scandalul actual. Însă, acum a venit și rândul Vioricăi de la Clejani să vorbească despre subiectul momentului. Iată ce a postat artista în mediul online!

La o zi de când Fulgy de la Clejani a primit sentința, el a postat pe contul personal de socializare o primă reacție. Printre altele, a declarat că nu a ajuns la pușcărie, și că este fericit cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui. Mai apoi, Viorica de la Clejani a simțit să posteze și ea un mesaj mai subtil.

Viorica de la Clejani, reacție după ce fiul ei a fost condamnat la închisoare, permanent

Miercuri, 9 noiembrie, Fulgy, fiul cel mic al Clejanilor, a primit o condamnare definitivă pentru tălhărie, și este nevoit să plătească cheltuielile de judecată. În urmă cu un an, tânărul ar fi tâlhărit și amenințat un jurnalist care îl filma, iar în luna aprilie 2022 a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare.Mai mult decât atât, cântăreața a mai distribuit și mesajul postat de Fulgy, în care și-a anunțat urmăritorii că este bine.

„Hai bună dimineață, oameni buni, din halatul ăsta roșu și cu cea mai bună stare, pentru că am cea mai frumoasă viață! Vreau și eu să vă anunț în felul următor, nu sunt la pușcărie, mai e cale lungă…Doamne ferește și apară pe toată lumea”, a declarat Fulgy, pe contul său de Instagram.

Fulgy a agresat și tâlhărit un jurnalist

În urma tuturor scandalurile în care a fost implicat în ultimul an, fiul cel mic al Clejanilor s-a ales cu o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….) Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în oricare alte funcții publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…) Instanța suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Șerif cu titlu de daune morale” , a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *