Prima pagină » Actualitate » Viorica de la Clejani face furori pe străzile Capitalei! Ce mașină conduce cântăreața
Viorica de la Clejani face furori pe străzile Capitalei! Ce mașină conduce cântăreața

Viorica de la Clejani face furori pe străzile Capitalei! Ce mașină conduce cântăreața

24 nov. 2023, 08:29, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Viorica de la Clejani face furori pe străzile Capitalei. Viorica este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar contractele vin pe bandă rulantă. În condițiile în care situația financiară a Clejanilor este una foarte bună, toți membrii familiei își permit orice răsfăț. Viorica nu face excepție, aceasta conducând un bolid de lux.

Viorica de la Clejani face furori pe străzile Capitalei!

Viorica de la Clejani se bucură acum de un succes răsunător, alături de Ioniță de la Clejani, însă puțină lume știe că el a făcut parte mai întâi din Taraful Haiducilor din Clejani.

Întrebați în urmă câțiva ani cum de au decis să devină cunoscuți și în țară, bucurându-se deja de faimă peste hotare, acesta a declarat că cei care i-au motivat au fost copiii lor, Margherita și Fulgy.

„De la copiii mei a plecat totul, motivația noastră de a deveni cunoscuți în România. Ei ne spuneau. Și auzind vorbele lor eu și Viorica am început să ne gândim… Trebuie să facem și noi ceva în țara asta! A trebuit să ne gândim la o soluție… Și am făcut un CD cu muzică lăutărească, ce se mai cânta la vremea aceea. Am compus cu Viorica niște piese noi, cu instrumentiști și am încercat să îl vindem, am luat casele de discuri la rând…”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Artista știe să se facă remarcată pe străzile Capitalei și conduce un bolid de lux, așa cum se aștepta toată lumea. Se pare că Viorica de la Clejani este adepta mașinilor tip limuzină și deține un Mercedes de toată frumusețea.

Vedeta a fost fotografiată recent conducând bolidul de lux. Bijuteria pe patru roți a artistei este una de fițe, dar elegantă și cu gust.

Viorica de la Clejani suferă de diabet

Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu diabet, o boală de care suferă tot mai mulți oameni în această perioadă. După o vreme în care s-a simțit foarte rău și acuza dureri de ficat, artista a decis să meargă la medic.

Acum, cântăreața este nevoită să facă schimbări drastice cât mai repede în viața ei pentru a putea să controleze boala. Una dintre ele și poate cea mai importantă este să adopte un stil de viață sănătos și să renunțe complet la zahăr. Viorica de la Clejani trebuie să respecte îndeaproape regulile pe care i le-au spus medicii pentru a putea să aibă o viață lungă.

Artista a postat pe contul său de TikTok în care a prezentat fanilor săi o rețetă prin care încearcă să gestioneze diabetul. Viorica a preparat o ciorbă care conține exclusiv legume proaspete și a servit-o fără pâine.

„Să intrăm în remisie, să întoarcem diabetul de la coadă la cap. Să mâncăm cât mai puțin, cât mai fără calorii, fierte, nu prea gustoase. Am făcut o ciorbică cu păstăi, cu morcov, cu varză albă, cu legume. Ia să vedem, o să mănânc toată strachina asta goală, fără pâine. Să vedem ce glicemie îmi mai iese acum”, a spus Viorica de la Clejani, pe contul său de TikTok.

Artista a ținut să sfătuiască pe toată lumea că zahărul ar trebui evitat pe cât posibil.

„Fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a declarat Viorica de la Clejani, ce face furori pe străzile Capitalei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *